View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 26 ian 2010, 18:59:30
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Cum sa ma machiez de majorat?

Citat:
Anterior postat de ali_lumi Vezi mesajul
Machiaj pentru brunete!


Brunetele se pot juca cu nuanţele mai închise sau, dimpotrivă, pot îndrăzni să aleagă culori vii, dar nu prea stridente. Pentru un machiaj armonios, brunetele trebuie să evite contrastul violent între culoarea rujului, a tenului şi fardul de pleoape!
  • Culorile recomandate pentru fetele cu părul negru şi castaniu sunt tonurile calde, precum auriul, bronzul, piersica, portocaliul, galbenul pământiu, maro-roşcat şi violet în degrade, dacă au tenul mat sau deschis la culoare. Dacă ai ochii căprui, poţi folosi cu încredere toate nuanţele de brun, de gri şi de verde.
Culorile de evitat sunt rozul pal şi sclipitor, dar şi culorile deschise, precum albul sidefat sau verdele pal. Pentru buze, sunt indicate, rujurile în nuanţa roşu cărămiziu sau cherry, dar şi cele chocolat sau roz, peste care poţi folosi gloss.
Multumesc mult, Ali
Imi e de ajutor.. Trebuie sa ma pun intr-o zi si sa experimentez
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat