Subiect: Paranormal...
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 18 mai 2009, 07:59:46
Slabuta's Avatar
Slabuta / Marina Capațîna Slabuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Re: Paranormal...

NUMARUL 5 ÎN NUMEROGRAMĂ
Un singur 5 - Cinci este cel inai important număr al numerogramei deoarece, fiind plasat în centru, face legătura între toate celelalte numere. Puterea şi hotărârea sunt foarte pronunţate în cazul acestor indivizi care, în plus, au şi darul de a-i motiva pe cei de lângă ei. Deoarece au în permanenţă nevoie de libertate şi le displac restricţiile de orice fel, pot exista probleme în viaţa de familie.
Doua cifre 5 - în cazul acestei combinaţii numerice libertatea dobândeşte o mai mare importanţă şi poate cauza probleme în familie. Nativii au o putere mai mare de autocontrol şi mai multă hotărâre. Prea multâ încredere în propriile forte poate conduce la comiterea de greşeli.
Trei sau mai multe cifre 5 - Persoanelor care au mai multe cifre de 5 în numerograma lor le place să rişte în viaţă şi uneori chiar ies cu bine din aceste situaţii. Au o mare senzualitate, deşi de cele mai multe ori nu îşi dau seama de asta. Sunt hotărâţi şi dinamici, iar viaţa este trăită sub imperiul vitezei.
Cifra 5 lipseşte - în acest caz nativilor le lipsesc atât hotărârea, cât şi capacitatea de a se mobiliza singuri. Au nevoie de imbolduri venite din afară şi, uneori, nu ştiu încotro să se îndrepte. Deşi îşi dau seama de multe dintre ocaziile ce li se oferă, nu ştiu să se folosească de ele. Pot avea numai de câştigat de la un partener care să îi impulsioneze sau de la un nume a cărui confîguraţie să le ofere sprijinul necesar.

NUMĂRUL 6 ÎN NUMEROGRAMĂ
Un singur 6 - Persoanele a căror numerogramă prezintă o singură cifră 6 sunt naturi creative, ce îşi doresc o viaţă de familie liniştită. Sunt iubitori de artă sau interesaţi să urmeze o carieră artistică, de pilda prin folosirea creativă a calităţilor vocale. Aceşti nativi se supără dacă le este afectată în vreun fel viaţa de familie.
Doua cifre 6 - De obicei aceste persoane au o memorie foarte bună şi le place să mănânce. Au nevoie să-şi folosească mai mult creativitatea. Ca şi în cazul celor care au o singură cifră 6 în grafîc, şi aceşti nativi acorda o mare importanţă căminului. Au tendinţa să îşi facă griji pentru lucruri nesemnifîcative.
Trei sau mai multe cifre 6 - în acest caz se recomandă o atitudine ceva mai relaxată în privinţa căminului şi a familiei. Nativii acestei confîguraţii au un potenţial creativ uriaş, dar este foarte probabil ca atenţia să le fie distrasă de către grijile casnice. Nu se simt în siguranţă în afara mediului familial şi ar trebui să-şi amintească faptul că cei la care ţin trebuie să înveţe din propriile lor greşeli în viaţă.
Cifra 6 lipseşte - Aceşti nativi nu sunt total adaptaţi la viaţa de familie care, pentru ei, nu va fi niciodată centrul universului. Dragostea lor de frumos şi artă trebuie cultivată. Este foarte posibil ca în copilărie să fi fost foarte ataşaţi de unul dintre părinţi şi, în prezent, ceva lipseşte, cu siguranţă, vieţii lor de familie.

NUMĂRUL 7 ÎN NUMEROGRAMĂ
Un singur 7 - Cei care prezintâ această configuraţie sunt persoane cu preocupări filosofice, iubitori de dreptate. Cifra 7 este cea mai dificilă din întregul grafîc. Deoarece detestă să li se spună ce să facă, şi chiar sfaturile, învăţarea at poate deveni o experienţă difîcilă pentru aceşti nativi, iar acest lucru nu le face ac viaţa prea uşoară. Au o mare expresivitate fizică.
Doua cifre 7 - Persoanele cu această structură numerică sunţ interesate de aflarea sensului vieţii. Prezenţa fie şi a unui singur 7 în grafic indică posibilitatea apariţiei unei preocupări faţă de metafizică, supranatural sau ocultism, în majoritatea cazurilor aceste preocupări manifestându-se în cea de-a doua parte a vieţii. Viaţa acestor nativi nu este întotdeauna uşoară, iar ei nu fac nimic pentrua uşura situaţia, din cauza importanţei exagerate pe care o acordă individualismului. Nu le place să primeascâ ajutor.
Trei sau mai multe cifre 7 - Se considerâ că această combinaţie numerică indică sacrificiul. Nativii se lovesc adeseori de obstacole în drumul lor în viaţă. Structura numerică de faţă reprezintă marca unei profunde cunoaşteri de sine şi, cu toate că îşi complicâ singuri viaţa - uneori chiar prin propriile lor acţiuni -, aceşti nativi acceptă situaţia cu filosofîe şi sunt gata să o ia din nou de la capăt. în general sunt persoane înzestrate cu o mare înţelepciune.
Cifra 7 lipseşte - în acest caz se poate observa o anumită neîncredere în forţele proprii, teama de singurătate şi scepticismul faţă de tot ceea ce ţine de metafizică. Pentru a crede ceva, aceşti nativi au nevoie de dovezi solide. Nu sunt amatori de exerciţiu fîzic.

NUMĂRUL 8 ÎN NUMEROGRAMĂ
Un singur 8 - Aceşti nativi au un real talent în a aprecia calităţile celor de lângă ei; sunt buni organizatori, ordonaţi şi atenţi la fiecare detaliu. în copilărie sunt foarte neastâmpăraţi. Demararea efectivă a unei sarcini nu constituie o problemă, dar uneori le este greu să o ducă până la capăt.
Doua cifre 8 - Persoane extrem de capabile, sunt pricepute în a-i aprecia corectpe ceilalţi, dar au tendinţa sâ-i intimideze pe cei dinjur. Adeseori plini de succes în afaceri, aceşti nativi simt nevoia constantă de schimbare, deoarece pentru ei este vital să-şi exploateze la maxim energia mentală care îi caracterizeazâ. Unii au o atitudine sceptică faţă de tot ceea ce priveşte metafizica.
Trei sau mai multe cifre 8 - Această combinaţie este foarte norocoasă pentru oamenii de afaceri, atâta timp cât sunt în stare să menţină echilibrul dintre materialitate şi spiritualitate. Au tendinţa să devină avari, dar dacă această pomire este înfrântă la timp persoanele respective vor avea o fîre echilibrată, cu un real talent în a-i aprecia corect pe cei dinjur, iar acest lucru poate constitui un avantaj preţios. Nativii care prezintă această configuraţie sunt adeseori persoane foarte agitate.
Cifra 8 lipsete - în cazul acesta este nevoie de o mai bună organizare. Nativii evită munca de detaliu şi par să fie leneşi şi neglijenţi cu banii. Este necesară o atenţie sporită faţâ de sarcinile cotidiene pentru a evita irosirea a tot ceea ce au acumulat.

NUMĂRUL 9 ÎN NUMEROGRAMĂ
Un singur 9-0 singură cifră 9 indică o natură idealistă, o profundă înţelegere a relaţiilor dmtre oameni şi Univers. în ultima sută de ani ce precedă anul 2000 cifra 9 apare în toate numerogramele zilei de naştere. Acest lucru indică o înţelegere subconştientă a efectelor pe care le pot avea realizările umane. Pe măsură ce sfârşitul acestui secol se apropia, cifra 9 a favorizat dezvoltarea unei atitudini mai tolerante şi mai deschise. Laturile negative ale acestei cifre au generat violenţă şi razboi.
Doua cifre 9 - în acest caz activitatea mentală a subiectului este foarte puternica. Nativii au un mare potenţial dramatic şi creativ, dar este important ca emotivitatea sâ fie ţinută sub control. Deşi aceste persoane simt adesea nevoia sâ întreprindă ceva în folosul omenirii, nu trebuie sâ scape din vedere ce anume din aceste planuri se poate concretiza practic.
Trei sau mai multe cifre 9 - Conftguraţia de faţa indică o putemică utilizare a intelectului. Nativii se simt cuprinşi de o înflăcărare de-a dreptul revoluţionară de a îndrepta nedreptăţile sau a descoperi condiţii mai bune de viaţă. Aceşti indivizi nu se pricep prea bine la oameni şi trebuie să se ferească să nu fie exploataţi. Trei sau mai multe cifre 9 într-o numerogramă reprezintă o combinaţie carismatică şi explozivă.
Cifra 9 lipseşte - Dinamismul cifrei 9 va lipsi din unele numerograme din anul 2000. Cu toate că nu vor exista realizări spectaculoase, pacea şi cooperarea aduse de cifra 2 vor compensa această lipsă. In lipsa cifrei 9, va fi nevoie să se dezvolte o viziune mai amplă asupra vieţii, ca şi conştientizarea acelor lucruri care pot fi în cele din urmă realizate.
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat