View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 11 aug 2011, 20:34:00
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Vreau sa slabesc sanatos 42 kg

Citat:
Anterior postat de ATUNCISPUNETU Vezi mesajul
Buna fetelor,
sunt noua in comunitatea voastra si am nevoie de ajutorul vostru, al celor care ati reusit sa slabiti si sa va mentineti. Trebuie sa slabesc SANATOS 42 kg.
Cum ma puteti ajuta? Cum ati inceput voi? Cum /cine a stabilit dieta si meniurile?
Nu vreau sa fiu doar in trecere pe aici , vreau sa ne cunoastem si sa ne ajutam.
Va multumesc!
Faptul ca vrei sa le slabesti sanatos presupune tot ce a scris Sand detaliat mai sus (multumim), si ideea ca trebuie sa le asimilezi pe toate in programul tau zilnic, sa ajunga sa fie niste lucruri firesti, nu o corvoada. Pentru ca daca te streseaza slabitul in sine, o sa fie un drum lung si greu.

Eu iti sugerez sa iti stabilesti un target mai mic, cum ar fi...sa treci la o greutate cu 2 cifre. Eu asa am facut. Apoi sa treci la alta categorie, etc.

E bine sa ai un sistem de premiere, e ok sa iti recunosti poftele. Nimeni nu e perfect si nu am ajuns aici pentru ca nu ne place mancarea. Deci o exceptie atunci cand consideri ca o meriti nu o sa iti dea peste cap tot planul de slabire.

O sa ai perioade cand o sa slabesti mai mult, perioade cand nu o sa slabesti deloc, perioade cand dintr-un motiv sau altul o sa mai iei in greutate. Toate sunt firesti si trebuie luate ca atare, important e sa nu uiti nicio clipa cum ai fost si cum vrei sa ajungi.

Pentru inceput eu zic sa urmezi principiile pe care ti le-a scris Sand si, eventual, sa incerci sa lasi la fiecare masa o gura de mancare in farfurie, si sa incepi sa iti micsorezi incet-incet portiile.

Tine-ne la curent, suntem alaturi de tine!
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]