View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 18 aug 2011, 12:19:28
Anycyk90's Avatar
Anycyk90 Anycyk90 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Personalizata
Date: 173cm, 56kg
Mesaje: 1.376
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Durere genunchi stepper

Citat:
Anterior postat de CrisetenO Vezi mesajul
Salut Ana,

Mai intai de toate, lasa-ma sa te imbratisez. Iti citesc acum jurnalul si poate si raspund cand termin de citit...

Dar din cate am vazut eu, tu ai avut o perioada de infometare, urmata de alergarea spre Monti, probleme cu ciclul, cu sportul, etc. Astea sunt simptome de ANOREXIE. Nu e anorexie foarte grava, dar obsesia ta cu "colaceii" si asa mai departe sunt simptome clare de anorexie. Ti-e frica de mancare (de aceea nu esti in stare sa ai prajituri langa tine fara sa le mananci toate) si corpul tau iti cere mancare cu disperare. Asta vine din asprimea pe care ti-o impui in dieta, in loc sa ai incredere in el si sa-l asculti.

Si eu am facut mare parte din greselile tale, si stiu care sunt unele dintre pericolele la care ne expunem prin infometare si prin frica teribila de mancare. Cred ca intre altele un pericol major este faptul ca ne concentram la sport pe zona "problema", uitand de partea de sus. Tu ai zis ca ai sani mici si iti doresti sani mai mari. In primul rand, trebuie sa incepi sa mananci normal si cu grasimi ca sa poti sa ai sanii normali. In al doilea rand, nu vad in regimul tau de sport exercitii pentru umeri, spate, piept, brate. Toate aceste exercitii sunt ESENTIALE, crede-ma. Daca faci exercitii si pentru umeri spate si piept ti se schimba postura si devine si trupul tau mai atragator dar si sanii tai vor arata altfel (gandeste-te care e diferenta intre un baiat foarte, foarte slab si unul care face exercitii pentru piept -- cel de-al doilea arata mult mai armonios).

Te pup dulce si ne vedem pe jurnalul tau. Cu mult drag,

Cristina
Jurnalul mi-e inchis...anul trecut am scris in el,de atunci multe lucruri s-au intamplatAm parasit forumul,am luat in greutate 10 kg pe care acum le-am dat jos cu alimentatie sanatoasa si sport,multe s-au schimbat in viata mea de atunci.Am trecut de faza aia,spre fericirea mea.Acum ma alimentez normal,excluzand dulciurile din comert,fainoasele si sucul carbogazos.Am 3 mese si 3 gustari.Depasesc chiar si 1200 de cal/zi,fac zilnic Aerobic si ce e mai important mi-am gasit echilibrul emotional.Mersi pentru interesul manifestat.In careva dintre zile mi-am recitit si eu Jurnalul si mi s-a parut k nu am fost decat o biata copila care nu stia cum sa actioneze...
Anycyk90, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Răspuns cu citat