View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 19 mai 2009, 22:50:31
miha's Avatar
miha miha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 07 apr 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: dieta personalizata
Date: 175cm, 91kg
Mesaje: 533
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Scapa de burtica prin fitness

Citat:
Anterior postat de Roxana Vezi mesajul
Slabeste in 10 minute

Cand ai un program extrem de aglomerat, primele sacrificate sunt exercitiile fizice. Daca ai un deadline la munca, ai sa stai peste program si ai sa renunti la sala. Dar ce ar fi sa iti mentii ritmul de antrenament in doar 10 minute?
Chiar poti face acest lucru cu exercitii simple, dar eficiente.
Oferind sportului timpul minim zilnic vei reusi sa iti pastrezi tonusul muscular si rezistenta fizica.
Incearca un exercitiu nou in fiecare zi pentru a-ti pastra energia si buna dispozitie. Aceste exercitii usoare iti vor oferi un ritm cardiac normal si te vor ajuta sa iti pastrezi greutatea si tonusul.
Fa cate o serie din fiecare timp de 30 de secunde si reia ciclul de doua ori.
1. Coarda
Am mai vorbit de ea si sunt sigura ca esti de acord cu noi: e un mijloc distractiv si eficient pentru a te mentine in forma (pugilistii il folosesc permanent).
Departeaza picioarele si apropie-le in timp ce faci saritura. Iti vei tonifia muschii coapselor si cei fesieri.
2. Lovituri
Tine picioarele departate si genunchii moi. Loveste de la nivelul umerilor spre centru (ca si cand adversarul tau ar fi ma scund de cat tine si s-ar afla in fata ta). In timpul loviturii fa o intoarcere usoara din sold.
Alterneaza bratele insa mentine inaltimea loviturii la nivelul umerilor tai.
3. Genoflexiuni
Cu picioarele departate, intinde bratele la nivelul umerilor. Indoaie genunchii, lasandu-te usor in jos, ca si cum ai sta pe un scaun, mentinandu-ti spatele drept.
Cand coapsele au ajuns paralele cu podeaua, poti sa te ridici.
Recunoaste: Cand ai un timp limitat si trebuie sa alegi intre a face aerobic sau forta, o sa alegi mereu aerobicul!
Insa pentru a avea un corp bine lucrat trebuie sa faci si exercitii de forta. De aceea ti-am pregatit un program de scurta durata care te va mentine in forma chiar daca ai putin timp la dispozitie.
In doar 10 minute vei reusi sa iti lucrezi bicepsii, tricepsii, pieptul, umerii si abdomenul. Fa un set din fiecare folosind greutati de jumatate de kilogram (poti utiliza si greutati mai mari atata vreme cat poti mentine postura corecta in timpul exercitiului).
Fa toata rutina de 2-3 ori.
4. Stai intinsa pe o suprafata plata cu ganterele de o parte si de alta a corpului. Genunchii trebuie sa fie apropiati, iar talpile perfect intinse pe suprafata plata. Spatele drept, lipit de suprafata. Ridica si coboara ganterele in sus si orizontal spre centrul pieptului.
5. Din aceeasi pozitie intinde bratele pana devin paralele cu suprafata. Mentine cat mai mult timp aceasta pozitie. Repeta de 10-15 ori, pana cand bratele incep sa tremure.
foarte interesant roxana ...de maine nu voi rata sportul ...stiu ca e foarte sanatos
miha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2588 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2071 kcal/zi. Pentru a slăbi 5kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1297 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat