Subiect: Jurnal TheNext
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 31 aug 2011, 18:51:50
TheNext's Avatar
TheNext TheNext este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 aug 2011
Locaţie: Roma, Italia
Vârsta: 45
Dieta: Montignac...personalizata
Date: 165cm, 69.5kg
Mesaje: 65
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal TheNext

Roxii, merci pentru sfaturi! Cum spuneai tu, la teorie sunt ok, vreau doar sa raman constanta cu ajutorul vostru. De calorii nu-mi spune nimic ca as innebuni sa tot calculez. Felicitari fetelor care sunt atat de precise si rabdatoare! Eu incerc sa mananc cat mai sanatos, un stil incrucisat cu principiile lui Monti. Altceva nu ma convinge. Pupici si tie!

Ionely, eu am renuntat si la lingurita aia pt ca am invatat ca zaharul cere zahar! Nu vreau nici inlocuitori, nimic pana cand nu o sa slabesc apoi poate o sa-mi conced cate ceva. Daca am chef de dulce mananc fructe, de orice fel. De fapt am renuntat si la cafea chiar daca nu eram o bautoare inraita. Asigura-te ca te odihnesti bine noaptea: te ajuta muuuult psihologic si fizic a doua zi pentru a nu cadea in ispita.
TheNext, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1330 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 814 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]