Subiect: Slabute vegane
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 01 sep 2011, 20:24:54
oama's Avatar
oama oama este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Vegetariana
Date: 170cm, 69kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Slabute vegane

Buna! Eu sunt vegetariana de la 12 ani, din ratiuni morale (am avut ne/norocul de a vizita un abator de pasari). Acum am 25 de ani. Timp de 7 ani am fost vegana. Anul asta m-a fraierit un doctor ca durerile mele de stomac (reflux si intestin iritabil) sunt cauzate de dieta, motiv pentru care am acceptat sa introduc lactate si oua in meniul meu. Ulterior, cum nici asa nu au trecut, mi-am dat (singura) seama ca problemele cu stomacul erau pe fond nervos, si am fost la psihiatru si la psiholog, unde am fost diagnosticata cu distimie (google it). Planuiesc la a ma reintoarce la veganism cat de curand, din aceleasi ratiuni morale.
Despre dieta, ce sa-ti spun? Nu slabesti, cum se zice, nu te ingrasi de la paine si cartofi... Eu m-am ingrasat intr-o conjunctura proasta, 20 de kg in cateva luni, de la sedentarism brusc (de la un job foarte activ la office toata ziua) + renuntat la anticonceptionale (culmea, nu?),
La analize, totul iese foarte bine, medicul meu s-a mirat cand mi-a vazut colesterolul, a zis ca el asa colesterol bun n-a vazut in viata lui! Am tot ce-mi trebuie, si consider ca dieta vegana este o dieta foarte posibil de tinut.
__________________
...war does not determine who is right, it determines who is left!
oama, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1931 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1414 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.75 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 963 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui oama:
dayanna (16 oct 2013)