View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 01 oct 2011, 23:04:01
anitamia21's Avatar
anitamia21 anitamia21 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 171cm, 63kg
Mesaje: 31
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal anitamia21

Am inteles. Da...asa am sa fac. O sa-mi realizez o dieta personalizata.
La gustarea 1 mananc de obicei un fruct, dar la gustarea 2 o dau in bara cu tot felul de prostioare. Aici este de fapt greseala mea. Cand vin de la scoala, dau iama in frigider si nu ma mai opreste nimeni, chiar daca nu mananc alimente cu calorii foarte multe, insa sunt in cantitati destul de mari.

Sport fac, 6 zile din 7. Programul este destul de intens. Asa ca sper si rezultate sa fie cat mai rapide. Imi place sa fac sport si tot timpul acesta cu toate ca am facut tot timpul sport, nu am putut slabi din cauza alimentatiei

Ceea ce m-a speriat in ultima vreme si de asta am decis sa iau totul de la capat, a fost faptul ca am inceput sa mananc dulciuri seara ceea ce mie nu mi se intampla pana acum. Seara, dupa ora 19:00 nu mai mancam nici macar un fruct, da pai sa mananc ceva dulce.
Trebuie sa ma dezobisnuiesc de a manca zahar si atunci cred ca totul va reveni la normal.
anitamia21, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2154 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1637 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1380 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]