Subiect: JURNAL CrisDana
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 10 nov 2011, 12:22:43
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: JURNAL CrisDana

Citat:
Anterior postat de crisdana Vezi mesajul
Iata ca am gasit ceva timp pentru a-mi crea propriul jurnal.
Este jurnalul unei slabute din Bucuresti, de 43 de ani care, la 160cm inaltime cantareste 85 de kg.

Nu este pentru prima data cand ajung la o astfel de greutate - mi s-a mai intamplat in 1992 si in 2002. De fiecare data am reusit - cu multa vointa, desigur - sa scap de cate 20-25 de kg pe care mai apoi, incet - incetisor, le-am pus la loc.

De data acesta am reusit sa ating aceasta greutate in urma unei sarcini - am nascut la 41 de ani. Cred ca nu degeaba se spune ca multe lucruri ar trebui facute la vremea lor. Este parca mult mai dificil sa scapi dupa kg adunate la 40 de ani decat la 20...

Important este insa ca am un copil sanatos si ca, daca imi voi putea readuna vointa de altadata, sper ca voi reusi sa ajung din nou la ceea ce numesc eu greutatea ideala pentru mine - 60 kg.


Sunt o pofticioasa si aproape nimic din ceea ce inseamna mancare buna nu imi creaza stare de saturatie. Dulciuri, fainoase, patiserie, carne, fructe, seminte ori lactate, toate imi sunt "prietene". Am crescut intr-o familie in care a "manca tot din farfurie" era o obligatie. Avand o viata sedentara, fiind de fapt o fiinta predispusa la sedentarism, vointa imi va fi deci pusa la treaba de doua ori.

Dieta care mi-a reusit de fiecare data - poate pentru ca imi pare ca pune cele mai putine restrictii - este dieta Montignac. Cu ea am mai reusit si spre ca si de data asta sa fie ok.
Cea mai mare problema pe care o intampin acum o reprezinta obiceiul capatat in cursul celor 2 ani in care am stat acasa cu copilul - obiceiul de manca la ore foarte tarzii, si nu orice - in special carbohidrati si dulciuri.
Sunt convinsa ca daca m-as putea mobiliza si la simplul fapt de a nu manca cu 4-5 ore inainte de a ma culca, as reusi sa reduc o parte din kg. Dar aceasta mobilizare este grea.
salutare!!!
bine ai venit!!!
puiutul sa creasca mare ,sa fie sanatos si frumos!!!
sunt sigura ca incet incet vei reusi sa slabesti!!!si eu mi doresc mult asta!!!
Citat:
Anterior postat de crisdana Vezi mesajul
Multumesc pentru urari si pentru invitatie, Vera! Imediat ce ma dezmeticesc ce si cum pe aici, promit sa vin pe la voi!
Sa fie sanatosi toti copiii din lume si sa ne bucure mereu!
poti sa vi si in jurnalul mamicilor!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]