View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 16 nov 2011, 23:20:33
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 36
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Am nevoie de ajutor pentru sora mea :)

Important este ca sora ta sa-si doreasca sa slabeasca cu adevarat. Nu poti obliga pe nimeni sa slabeasca. Daca va constientiza...si e posibil sa o faca mai tarziu, va tine un regim. Eu de pilda am avut perioade in care nu am putut deloc, psihic vorbind, sa ma apuc de un regim. Nu am o explicatie anume. Pur si simplu mintea mea nu era pregatita pentru asta chiar daca eu constientizam ca nu se mai putea. Lupta cu kg este crancena...si nu atat cu kg cat cea cu propria persoana. Poftele ma omoara (sunt tare pofticioasa), iar faptul ca mereu trebuie sa te abtii de la ceva iti creaza cateodata o stare de tensiune si revolta interioara.
Asa ca eu as zice este ok sa o motivezi si sa ii spui din cand in cand surorii tale ca ar fi cazul sa faca o schimbare, dar nu trebuie sa fii exagerat de insistenta pt ca se poate supara. Cu rabdare, poate va realiza ca este important sa fie sanatoasa.
__________________
Jurnal Andrylici
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2531 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2014 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1627 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat