View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 19 nov 2011, 15:16:22
ras_cristalin's Avatar
ras_cristalin ras_cristalin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 aug 2009
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Mancare sanatoasa
Date: 171cm, 84.3kg
Mesaje: 6.253
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 79 mesaje
Implicit Re: Pareri pastile si plasturi de slabit

O tânără din Iaşi, în vârstă de 19 ani, a ajuns, vineri, în stare gravă, la secţia Copou a Spitalului "Sfântul Spiridon" din municipiu, din cauza unei supradoze de medicamente pentru slăbit, prognosticul medicilor în acest caz fiind unul rezervat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Medicul Tudor Ciuhodaru, din cadrul secţiei Copou a Spitalului "Sfântul Spiridon" din municipiu, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX că tânăra a ajuns la spital cu vărsături, greţuri, tahicardie şi dureri abdominale puternice, ea fiind internată în Secţia de Toxicologie.
"Prognosticul este rezervat din cauza tipului şi dozelor de medicaţie ingerate. Când starea o va permite, pacienta va beneficia şi de asistenţa psihologilor", a spus medicul ieşean.
Tudor Ciuhodaru a precizat că, în ultima perioadă, tânăra a reuşit să slăbească treizeci de kilograme.
"Recomandăm ca orice cură de slăbire să fie însoţită de o evaluare clinică, iar regimul alimentar să fie elaborat de un nutriţionist. Eventualele medicamente asociate regimului trebuie să fie prescrise de un medic întrucât curele de slăbire haotice se pot finaliza tragic", a spus medicul Tudor Ciuhodaru.


Articol dintr-un ziar local de la mine din oras.
__________________
Răspuns cu citat