View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 24 nov 2011, 14:10:22
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal Daria (darrah) ...un nou inceput

Citat:
Anterior postat de darrah Vezi mesajul
Buna!

Mi-am propus sa slabesc pana la 74 pana pe 15 decembrie. Da, o sa o iau treptat. Pasi mici si siguri, sper eu.

Nu am folosit corect pana cum calculatorul nutritional.

Am +/- 1000 de calorii/ zi.

Daca mananc sanatos este absolut necesar sa am in jur de 1300 de calorii/zi?

Sunt intr-adevar tentata sa sar uneori peste masa de seara.

Cum ar trebui?

Multumesc!
mancatul sub 1200 de calorii este nesanatos, iar sub 1000 calorii iti pui sanatatea serios in pericol. ai grija, mai ales ca acum iarna esti foarte susceptibila la raceli, viroze, etc...
in plus, daca incepi sa mananci asa, nu ai sa mai ai de unde sa scazi pe masura ce slabesti. ai sa te poticnesti la un moment dat, si-anume atunci cand organismul tau o sa se alarmeze ca ii dai prea putina energie astfel incat o sa-si micsoreze nevoile energetice, asta traducandu-se prin metabolism scazut. e foarte periculos ce faci tu, si sunt multe fete aici care au trecut prin ce treci tu iti pot confirma!
eu te sfatuiesc sa cresti nr de calorii peste 1300.. stiu ca este foarte greu sa le aduni din, legume sanatoase si proaspete.. dar trebuie sa te straduiesti.
saritul peste mese iar nu o sa te ajute... pentru ca organismul tau daca are nevoie de mancare si tu nu ii dai.. isi ia singur. inainte sa arda grasime, o sa consume preferential din muschi... adica iti pierzi predominant masa musculara.
scazutul (ca si crescutul) caloriilor se face treptat. tickerul tau iti arata ca trebuie sa consumi 1800 de calorii si tu ii dai aprox 1000... e un deficit de minim 800 de calorii, crezi ca el nu o sa simte? dincolo de orice instinct uman, cel mai putenic este cel de supravietuire...
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].