View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 27 nov 2011, 11:51:36
Elena19's Avatar
Elena19 Elena19 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 58.3kg
Mesaje: 527
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: O alta poveste banala.

Buna! Bine ai venit in comunitatea slabutelor,o comunitate foarte primitoare unde fetele doar ajuta cu sfaturi si ridica moralul.Aici nimeni nu judeca pe nimeni,consider ca fiecare dintre noi avem o poveste si gasim aici exact ceea ce avem nevoie:sprijin moral,sustinere,invatam cum sa avem o alimentatie sanatoasa si sa nu neglijam sportul.
Cred ca ai observat povestile de succes ale slabutelor,aici este exemplul cel mai clar ca se poate oricat de greu ti-ar fi la un moment dat.
Cred ca nu trebuie sa te axezi pe vreo dieta,parerea mea.. cel mai bine ar fi sa mananci intre 1200-1300 de calorii + sport de cateva ori pe saptamana (pauza fiind foarte importanta pentru refacerea muschilor) si vei avea succes garantat.Cand ai probleme sau simti ca nu mai poti e suficient sa iti scrii in jurnal gandurile si totul va fi bine,te vei linisti.
Eu sunt alaturi de tine,stiu ca la varsta ta vrei sa ai un corp frumos si armonios dar nu in ultimul rand vrei sa fi sanatoasa,iar eu te apreciez pentru faptul ca nu esti indiferenta si arati ca iti pasa!
Elena19, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2039 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1522 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1006 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]