Subiect: Tigers ;))
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 28 nov 2011, 20:42:07
Flora's Avatar
Flora Flora este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mar 2011
Locaţie: Limassol, Cipru
Vârsta: 45
Dieta: Monty personalizat
Date: 167cm, 62.5kg
Mesaje: 394
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Tigers ;))

Citat:
Anterior postat de ik3girl Vezi mesajul
Buna fetelor!!
Multumim Flora ca ai spart gheata. Trebuie sa ne cunoastem ca sa ne putem ajuta reciproc. Ma numesc Mihaela. Incep si eu cu o mica descriere ... locuiesc in Germania de mai bine de 1 an ... schimband stilul de viata si avand un job doar de noapte, am reusit sa adaug 3 kg.... Asta si datorita faptului ca in Romania nu lucram si faceam sport zilnic,aveam grija de mine... insa cu noul job nu am mai avut timp sa fac sport (eram prea obosita,a durat ceva pana m'am obisnuit cu programul de noapte ) ...mi s'a intors organismul peste cap... De vreo 3 saptamani am reinceput sa fac sport aproape zilnic, minim 4 zile pe saptamana si am renuntat la dulciuri. sper ca alaturi de voi sa imi revin la silueta de dinainte. Impreuna vom reusi, sunt sigura de asta.
Buna Mihaela.Spargeam eu gheata mai devreme dar am lucrat in tura de dimi adica de la 6 la 14 deci m-am trezit la 5 si am venit acasa am papat vrbit cu kinderul si eram foarte obosita asa ca am tras pe dreapta sau stanga nu imi mai amintesc si dupa ce m-am trezit am dat fuguta sa vad care ce si cum si am vazut ca nimeni nu a dat cu semnatura asa ca am dat eu.
Cat despre orar te inteleg ca e dificil eu nu lucrez numai noaptea ci lucrez in ture 6-14 sau 14-22 deocamdata nu m-au pus sa lucrez noaptea.Spune-mi mai multe ce fel de dieta ti ce fel de sport iti place sa faci.
Eu am probleme cu spatele .sciatica asa ca nu pot face sporturi rapide fac pilates si yoga de fatpt trebuie sa ma reapuc sa fac dar sunt sigura acum cu concursul o sa ma mobilizez si la munca fac miscare ca 7 ore si jumate nu ma asez umblu dupa clienti prin magazin si avem multe chestii de pus de sezat de taiat de adus pentu frigider asa ca sunt ca o furnicuta dar nu se compara cu miscarea de sport oricum macar am grija sa fac utin streching inainte sa ma duc la nani.
Astept ca si celelate fete sa-si faca aparitia pana atunci mai zi si tu ceva ca in curand vine sotul si vrea laptopul sa se uite la film dar na il iubesc si il las ce sa-i fac.
__________________
[SIZE=4]Jurnal Florina martie 2011
[COLOR=SeaGreen][FONT=Impact]Ziarul slabutelor informate
[COLOR=Black][FONT=Arial]http://forum.slabute.ro/discutii-diverse-teme/ziarul-slabutelor-informate-dieta-alimentatie-sport-nu-numai-8712.htm
Flora, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 960 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat