View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 16 feb 2010, 01:10:38
Sheba's Avatar
Sheba Sheba este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Incerc sa evit grasimile si dulciurile
Date: 166cm, 96kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Cum iti dai seama daca pisica e insarcinata sau gestanta?

Poate fii vb fie de pisoi fie de sarcina nervoasa. A doua varianta e destul de traumatica ptr pisica ca sa nu mai vorbim ca-i creste serios riscul de tumori mamare. Animalele nu "functioneaza" ca si noi.
Au alt tip de ciclu. In general ptr fiecare an in care pisica nu s-a imperecheat ii creste riscul de tumori cam cu 10%. Cel mai bine ar fii pentru ea sa o sterilizezi. Doar daca nu vrei sa faci crescatorie. Iar restul conform caruia animalele au nevoie sa faca cel putin o data pui si ca nu sunt implinite daca nu se imperecheaza sunt total false. Noi o facem si din alte motive (sociale, psihologice) pe langa stricta reproductie animalele nu.
__________________
Jurnal Sheba
Poze - album privat
Lumea imi da cu 12 kg mai putin si vreo 10 ani in minus.... Uhm nu-i rau. Poate ajung la 70 si sa zica ca am 58 si 15 ani nu m-as supara deloc
Sheba, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2548 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2031 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1515 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat