Subiect
:
Paine low-carb din praf de gluten
View Single Post
#
5
(
permalink
)
30 dec 2011, 22:03:49
deadcountess
(
meniuri
,
evolutie
)
Slăbuţă cu Experienţă
Merite:
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Re: Paine low-carb din praf de gluten
Citat:
Anterior postat de
sherpika
Buna draguta!
Uite acum vad eu postul tau si-ti spun ca eu am mai folosit faina de gluten, in special in retete de paine in care folosesc faina integrala, cu continut scazut de gluten, pentru ca, de fapt, de asta se foloseste, sa ajute aluatul sa creasca. Reteta la care am folosit faina de gluten este aceasta:
1 1/4 cana apa calda
1 lingurita drojdie
3 cani faina integrala (din cate tin minte eu am folosit odata de grau si alta data de spelta)
3/4 cana faina de soia
1/4 cana faina de gluten
1 lingurita sare
2/3 cana ulei de masline
Eu folosesc masina de facut paine pentru framantat si dospit, apoi scot aluatul si-l modelez, il acopar si-l las sa mai creasca inca jumatate de ora, apoi pun la cuptor.
Sper sa-ti fie de ajutor
Nu merge si coapta tot in aparatul de paine
Eu am cuptor electric care dureaza foarte mult pana se incalzeste, de cat consuma nici nu mai zic
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!
http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052
"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html
[/URL
]
deadcountess
Afişează profilul utilizatorului
Trimite un mesaj privat pentru deadcountess
Caută toate mesajele de deadcountess