View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 31 mai 2009, 22:01:59
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: si eu am nevoie de sfaturile voastre

Huhu,cred ca e o problema data si de oamenii din jurul tau.Lumea e atat de perfectionista,atat e interesata de aspectul fizic,haine si alte chestii de astea.Si normal ca e o presiune pt tine.Eu nu ieseam pe strada din cauza asta.Era un stres sa merg si la scoala,ieseam doar cu taxi-ul,sa nu cumva sa interactionez prea tare.De mare ce sa mai zic,pe cat iubesc apa,nu am mai purtat de pe la 13 ani un costum de baie in public.Deci pe asta chiar o inteleg.
Acum am cu 15 kg mai mult decat atunci cand imi era rusine sa ies si pe strada,si nu mai am nici o problema.Si la piscina,e o placere sa merg.Dar nu se uita nimeni ciudata la burta ma,si eu incerc sa nu ma admir in oglinzi,cand sunt in costum de baie,ihihihhi.Ma simt aproape bine in corpul meu,doar la 90 ma simteam greoaie.
De ce nu mergi la o sala de fitness buna,unde sa ai si un instructor?Cred ca el e cel mai in masura sa iti spuna ce sa faci.Sau ar trebui.Mergi o luna,invata ce e de facut,si apoi poti continua singura acasa.Pt ca,de slabit poti slabi in continuare,si aripioarele tot sa le ai.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat