Subiect: Jurnal Gabitza84
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 22 ian 2012, 13:25:37
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Gabitza84

Citat:
Anterior postat de Gabitza84 Vezi mesajul
Nu depasesc 1000 de calorii, am avut perioade, cand am mancat sanatos, cand mi am acoperit necesarul zilnic, dar, de cele mai multe ori m am infometat din disperare sa nu ma ingras, am zis ca de un an jumate am stagnat, dar trebuie sa mananc putin, ptr ca daca nu i au imediat in greutate, probabil as putea sa mi pacalesc iar organismul, mancand o placinta pe zi, cum am mai facut de altfel, dar chiar numai vreau.Acum mananc cat de cat normal, dar tot cu frica sa numai ajung ca un hipopotam.Uite de ex.cam ce mananc intr o zi:
La 7 dim, un mar, pe la 10 cerelale cu lapte(fulgi ovaz,miez seminte, cateva stafide si migdale) la 12 jumatate 500 ml suc( suc de fructe natural, diluat cu apa), iar la 3 jumatate 4 250g mazare din conserva,cu putin ulei de masline, sare si pieper si o salata de rosii cu 4 masline si seara mai beau suc de fructe natural diluat cu apa daca mi e foame, sport fac minim de 3 ori pe saptamana, step aerobic tae bo.
Mult succes tuturor!
Mananci foarte putin! De aia te si ingrasi asa repede pentru ca ti`ai obisnuit organismul cu calorii putine. Nu trebuie sa incepi sa mananci dintr`o data mult, dar creste treptat numarul de calorii pana ajungi la 1200 macar. Ai sa vezi ca slabesti si asa. Nu te mai juca singura cu organismul tau, ai sa regreti asta. Cina ta nici macar nu exista. Ca sa slabesti sanatos trebuie sa ai 3 mese+2 gustari. Saritul peste mese nu va face decat sa iti face rau. Incearca sa eviti sucul chiar si natural fiind. Mai bine mananci un fruct decat sa`i bei sucul, are mai multe vitamine. Carne nu mananci deloc? Sa stii ca ai nevoie si de proteine, in plus ele nu te ingrasa atata timp cat sunt de calitate(carne slaba, oua, lapte, branza slaba, iaurt, etc), ba chiar ajuta foarte mult la slabit!
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]