View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 05 feb 2012, 23:58:29
catinca's Avatar
catinca catinca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 nov 2010
Locaţie: Rb, Polonia
Vârsta: 39
Dieta: hipocalorica
Date: 159cm, 69kg
Mesaje: 30
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Catincai

Problema e ca daca "scap in porumb" nu ma mai prinde nimeni...ca iau jumatate de biscuit de la fiul meu, si daca tot am luat jumatate de biscuit pot sa mai iau si o felie de salam, si daca tot am luat ieri cate ceva mai pot sa iau si maine o gura de suc, sau sa gust din mancarea gatita pt sot "sa vad daca are destula sare" etc..
Nu, nu..la mine nu merge cu mai calc un pic stramb ca am calcat de atatea ori si de fiecare data s-a incheiat cu regimul. De data asta vreau sa-l urmez cu strictete si mai vedem dupa cum ne mentinem.

Ceea ce imi doresc cel mai mult e sa am pe cineva care sa ma inteleaga prin ce trec...ca sotul se uita la mine stramb si-mi spune ca n-are ce sa-mi faca daca n-am ambitie de parca el ar sti cum e sa fii gras si sa te chinui sa incapi intr-o pereche de blugi. El se uita la mine gales si imi spune ca mai trebuie sa-si dea o gaura la curea ca ii pica pantalonii de pe el Si tot el vine a 2-a zi cu bomboane acasa si daca ma uit la el urat imi zice ca ce...nu pot sa ma abtin ?? Ei bine nu, nu pot sa ma abtin