View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 06 mar 2012, 19:43:03
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal lady alina - vreau un stil de viata sanatos

Citat:
Anterior postat de lady alina Vezi mesajul
Buna tuturor! vreau sa va rog sa ma ajutati sa imi fac un stil de viata sanatos! Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac ca sa slabesc incet dar sigur. Am tinut diete in trecut dar apoi m-am ingrasat dublu. Acum vreau incet si sigur sa imi schimb obiceiurile alimentare ca sa slabesc in mod sanatos si sa nu mai pun inapoi. Ma numesc Alina, am 24 ani si 87-89 kg. M-am cantarit in 2 locuri si asa miau aratat. ......stiu ca e foarte mult pt ca sunt si pitica, am doar 152 cm. ..... Am ajuns la limita....obosesc foarte tare si la 2 etaje urcate. trebuie sa slabesc. Plus ca de multe ori ma lua inima asa de tare ca am crezut ca mor, iar la anlize nu iesea nimic. De mica viata mea a fost un calvar din cauza kg in plus dar acum ma tem pt sanatatea mea. de mica ma ingrasam in fiecare an tot mai mult. Atat de multe kg nu am avut niciodata. .... sport nu fac ca mie rau....ma ia inima si multe altele. Dar am inceput de luni sa merg 30 min pe jos. dar si mersul e incet. Vreau sa imi fac si prietene. va rog ajutati-ma!
Buna Alina bine ai venit
Eu cred ca trebuie sa incepi cu o dieta hipocalorica, bazata pe mincara sanatoasa, cu mese la ore fixe, cu 3 mese principale+doua gustari, sa numeri caloriile si sa nu ai mai putin 1400 calorii, deja ai inceput sa mergi pe jos, e foarte bine, incet o sa incepi sa faci si altfel de sport, o sa te ajute foarte mult la slabit.
Scrie ce maninci, o sa te ajutam o sa-ti dam sfaturi, tu sa fii rabdatoare si ambitioasa si o slabesti incet si pentru totdeauna...
Bafta
mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]