View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 25 feb 2010, 13:10:40
Deep's Avatar
Deep Deep este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 feb 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 42
Dieta: intermittent fasting
Date: 177cm, 85.7kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Vali (Deep)

Multumesc pentru primire

Legat de dieta si meniu. Nu am tinut dieta niciodata in viata mea. Si asta poate din cauza ca nu prea am vointa si nu pot sa rezist tentatiilor, oricat as incerca. De altfel, in perioada in care am reusit sa slabesc, nu am renuntat la dulciuri si fast-food, insa le-am redus cantitatea. Nu mai beau cola de un an de zile (decat foarte foarte rar sau situatii exceptionale), pizza, shaorma, kebab, kfc & altele mananc foarte rar, sa zicem, o data la 2-3 saptamani si atunci in cantitati mici (de exemplu, inainte, o pizza medie nu-mi ajungea, acum mananc 1-2 felii dintr-o pizza mica si e suficient). Am citit pe undeva ca o dieta nu prea este recomandata, deoarece la un moment dat trebuie sa renunti la ea (atunci cand ajungi la greutatea dorita), apoi revii la vechile obiceiuri si pui grasimea la loc. Eu am incercat sa-mi modific permanent stilul de viata si de a manca. Se pare ca pana acum a mers.
Ca alimente consumate, ma axez pe mancaruri gatite, legume si fructe. Evident ca nu ma pot rezuma numai la acestea. Prin natura muncii mele (sunt programator) unde toata ziua stau pe scaun, nu pot sa ma tin de un program fix si nici sa mananc in fiecare zi aceeasi mancare. Mai ales ca am o groaza de colegi care comanda tot felul de chestii si e greu sa rezisti. Am totusi niste alimente pe care le consum constant, cum ar fi ceaiul de dimineata, batonul de proteine de dupa antrenament si iaurtul activia (de baut sau normal).

Legat de activitatile fizice.
Ei, aici eu zic ca stau destul de bine. Am evoluat de la "nu am chef sa merg la sala pentru ca singur nu-mi place, ma plictisesc", la "abia astept sa merg maine sa alerg" . Merg la sala in fiecare zi (bineinteles, exista si exceptii cand nu am cum sa ajung din cauza timpului). Fac exercitii cardio (alergat pe banda si mers alert pe plan inclinat) cam 30-45 minute, alaturi de exercitii de forta. Forta nu o fac pentru a ma umfla de muschi, ci pentru a ma defini si pentru a nu ramane cu surplus inestetic de piele si vergeturi (banuiesc ca stiti cum se intampla).

Cam atat despre obiceiurile mele.
Va pup,
© Vali.

P.S. La munca am mereu la mine o sacosa cu morcovi pe care ii rontai atunci cand simt nevoia. Si mai bine un morcov decat o punga de covrigei sau biscuiti. Parerea mea.
Deep, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2422 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1905 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat