Subiect: Spinning
View Single Post
  #50 (permalink)  
Vechi 23 mar 2012, 22:43:22
Dgilmour's Avatar
Dgilmour Dgilmour este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Buc, Romania
Date: 168cm, 55kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Spinning

Erau mai multe intrebari pe aici cu zonele din care scazi in centimetri. In cazul meu, si am fost de doar DOUA ori pana acum la spinning, ambele dati saptamana asta, pot sa zic ca m-am mirat ca am vazut rezultate asa rapid pe coapse, sub fund, mi s-a netezit deja pielea si s-a redus aspectul de coaja de portocala; pe interiorul coapselor, mai ales zona de deasupra genunchiului, tot asa, e mai ferm, iar sus, nu mi se mai freaca picioarele intre ele asa tare.

Trebuie sa mai spun ca am mai fost la antrenamente cu greutati (un fel de aerobic cu greutati) si am mai facut antrenamente pe intervale (HIIT). Toate astea, alternate dupa dispozitie, in total 3 zile/saptamana de sport.
Iar in legatura cu mancatul, spre rusinea mea, am trisat, recunosc, dar am incercat sa nu sa exagerez.
Oricum, dupa 15 minute de spinning ma intrebam de ce am facut asta, ca eu nu mai vin, ca nu se mai termina, etc, dar dupa ce am venit acasa am fost .
Merita incercat!!

P.S. si la mine se termina tarziu ora, dar mananc pui/iaurt grecesc (vi-l recomand, e mult mai consistent decat iaurtul normal, adica chiar tine de foame) ca sa nu ma culc total flamanda.
P.P.S la sfarsit o sa va simtiti foarte energice/bine-dispuse
Dgilmour, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1538 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1021 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat