View Single Post
  #51 (permalink)  
Vechi 26 apr 2011, 13:37:38
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Colanti de slabit Lytess

1. nu exista slabire localizata, daca porti colanti si faci cardio o sa arzi la fel de multa grasime de pe maini ca de pe picioare. Reclamele sunt pentru cei care isi iau informatii doar de acolo si nu au nici o alta sursa de informatie.

2. colantii si costumele alea de astronaut (sauna?) au acelasi efect. Transpiratie, adica deshidratare. Eliminarea la nivel local a apei din piele, din zona respectiva. Deshidratarea duce la modificarea dimensiunilor pe termen scurt. Corpul observa ca te-ai deshidratat si incepe sa stocheze si mai multa apa. Este instinctul de conservare. El are apa. Tu o consumi. El se sperie si se pregateste temeinic pentru o viitoare deshidratare. Da, stocheaza si mai multa apa.

Si atunci ... care este castigul? Un sfat inteligent din punctul meu de vedere: cu banii de izmene cumparati mai bine incaltari mai bune pentru alergat pe banda. Asa sigur aveti de castigat ceva, genunchi si glezne mai sanatoase. Sa nu incepem sa ne legam de capitolul coloana, care mai tarziu o sa se simta la persoane supraponderale.
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat