View Single Post
  #52 (permalink)  
Vechi 24 iul 2011, 09:33:43
ana303maria's Avatar
ana303maria ana303maria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Scarsdale
Date: 165cm, 90.3kg
Mesaje: 850
Aprecieri acordate: 13
Am fost apreciat(a) de 41 ori in 20 mesaje
Implicit Re: Mami de David, viitoare slabuta

Hello! Asa e, nu am mai scris de mult timp. Am fost la tara, am mancat normal, poartie normala/mica, 3 mese pe zi, fara gustari cu multa munca (gen, carat grau, curatenie generala, zarzare, etc) si cu toate astea am ajuns iar la 77. Asa ca... sunt f suparata. (poate sa fie si de la duphaston dr mi-a spus ca saiau in greutate, chiar dc voi manca normal)

Am dat de permis, am luat sala cu 24 puncte si m picat la traseu!!! De fapt, toti din ziua aia am piacat la traseu, la politistul cu care am dat. Am fost a 10 si niciunul nu a luat pana lamine. Nu stiu ce a mai fost dupa, ca am plans, m-am necajit. Am picat chiar la intersectia noasta, de la Potcoava, unde se lucreaza pe sensul catre titan. Eu veneam de la titan si treb sa fac stanga spre gloria. I s-a parut ca nu dau prioritate celor din fata, mi-a calcat brusc frana si la gloria m-a tras pe dreapta (eu credeam in prima faza ca ma pune sa fac o parcare....). Ce sa mai. A fost la norma atunci.... Ideea e ca sambata voi boteza, apoi duminica luam mirul, luni dau iar sala si marti dimineata plecam la mare.

Cipri ce face? CUm e in vacanta?
ana303maria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2160 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1386 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]