View Single Post
  #546 (permalink)  
Vechi 26 sep 2013, 09:13:11
camyuta's Avatar
camyuta camyuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 dec 2010
Locaţie: Galway, Irlanda
Vârsta: 42
Dieta: Rina 90
Date: 168cm, 80.1kg
Mesaje: 163
Aprecieri acordate: 52
Am fost apreciat(a) de 73 ori in 59 mesaje
Implicit Re: Grupul slabutelor care se pregatesc pentru o sarcina

Citat:
Anterior postat de jessik Vezi mesajul
probabuil ca vrei mai mult un bebe decat un concurs, adica e asa de fun,. de sanatate.. iar sportul e ok, ajuta, dar, daca nu ai mai facut sport nu e recomandat. eu faceam si abdomene..acum nu prea, ca deh e greu cu ceza.
dar in primul rand trebuie sa fii relaxata, ca sa ramai gravida.. ovulatia poate o ai diferita, adica nu neaparat la 14 zile. .. poti lua si acid folic.
am auzit si eu ca dupa 30 de ani scad putin fertilitatea..
e o fericire mare sa ai copii. eu am avut noroc de un copil cuminte.. sarcina a fost ok.. nasterea nasoala.. dar momentan e f frumos cu bebe
Da Jess, ai dreptate, vreau mai mult un bebe, da m-am uitat la ce presupune concursul asta si e mai mult un stil de viata sanatos decat o dieta in sine, si ma gandeam ca daca ma inscriu ma tin de treaba mai bine, cu sportul mai dificil nu pt. ca inainte nu faceam, pt ca faceam si destul de mult insa am citit ca inainte de sarcina mai usor cu sporturile solicitante pt ca diminueaza sansele de a ramane. Ovulatia nu e deloc pt ca mi-am luat teste si din ziua 14 mi-am facut in fiecare zi timp de 5 zile cat se presupune ca tine si toate au fost negative. Acid Folic iau de la inceputul lunii, insa cred ca ai dreptate cu stresul, la capitolul asta inca mai lucrez. Ma bucur pt tine si copilas, sa aveti in continuare parte numai de fericire si sanatate.
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui camyuta:
jessik (27 sep 2013)