View Single Post
  #5626 (permalink)  
Vechi 25 nov 2011, 09:55:20
Andra D's Avatar
Andra D Andra D este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 feb 2011
Locaţie: Cluj Napoca, Romania
Vârsta: 34
Date: 162cm, 49.1kg
Mesaje: 2.398
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 11 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (II)

Citat:
Anterior postat de lavydor Vezi mesajul
Am descoperit persoane care m-au facut sa imi schimb parerea prin explicatiile lor stiintifice, logice si demonstrabile.Nu este de datoria mea sa indeplinesc aceste cerinte--poate a ta, ca esti fondator si esti aici ca sa ne ghidezi, sa ne ajuti..poate un mentor pentru unele slabute!
Sa imi spui tu mie cate slabute vin pe acest site cu explicatii stiintifice si logice si demonstrabile!!! ''Demonstrabil'' este pe pielea noastra ca sa spun asa..la unul functioneaza un aliment..o dieta, la altul, nu.
Mi-am spus parerea despre cereale in general, demonstrabil pe mine ca nu sunt bune si cercetate de altii cum ca nu ar fi benefice! Si la acei "altii"parerile sunt impartite, fie ca sunt cercetatori, doctori, specialisti in nutritie!..ba ca ar fi bune cerealele, ba ca nu ar fi bune!
2 la mana: sa iti spun despre hrisca cum ca are efecte benefice atunci cand o folosim pentru inlocuirea carbohidratilor din alte surse, in special la diabetici.Are un continut foarte scazut de gluten,sau chiar deloc!Spun unii...Eu sunt Lavinia, una dintre slabute....nu doctor sau vreun alt om de stiinta!
Mai, nu te enerva asa..

e ok, bine ca ne-ai spus parerea..si ce stii tu.. e bine sa tinem cont de toate.

eu personal nu sunt de acord cu asta. pe mine carbo ma trezesc cel mai tare, nu-mi dau somnolenta.. si sunt f sanatosi (cei fara zahar).
si pe atat sunt si mai impotriva, cum spuneai tu: fara carbo. si in schimb ia suplimente. decand sunt mai bune pastilele decat mancarea propriu zisa? cred ca e total gresit.

dar asta e pararea mea, cum spuneai tu, umila.. din cate m-am documentat si eu si am citit..
si asta cu linkurile e ca sa nu se poata posta orice prostie de pe internet, pt ca pana la urma 80% din ce gasim pe internet nu are surse sigure atata tot..

te rog, nu vreau sa se supere nimeni pe-aici.. sper ca e totul ok, si clarificat

ce vreau sa-ti mai spun e ca, ok..e f bine ca esti documentata... dar te rog sa te documentezi mereu. adica de exemplu cu cerealele astea, stii tu ca sunt nocive de la omul ala... ok.. dar mai citeste pe parcurs.. sa nu-ti lasi o parere formata si-atat.. ca adevarul e ca atatea teorii exista despre mancare... ca nici nu mai stii ce sa crezi uneori!
__________________
I am everything I want. Because I believe I can. It's all about believing.