View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 27 apr 2012, 23:21:03
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnal karmen24 - Nu slabesc deloc...

Alina, intampin aceeasi problema: in sensul ca merg la sala si lucrez zi de zi cate 110-120 de minute (imi e si rusine sa mai recunosc pe site..pentru ca lumea se asteapta sa slabesc in .."valuri" ) si totusi sunt sptamani intregi cand nu se vede nimic la cantar. Acum..un ceva ar trebui tu sa sesizezi la haine (ca eu acolo incep sa simt diferentele). Ce am mai facut eu in ultima saptamana ..am rarit mersul la sala..(o zi da una nu..sau chiar o zi da doua nu..)..asa pentru o vreme..apoi intensifici iar. Trebuie sa ai grija sa faci sport atat cat ai sa poti duce, pentru ca daca ai sa te opresti din facut sport ai sa pui la loc kilograme..Trebuie ales ceva (un sport si un ritm) pe care sa-l poti repeta saptamana de saptamana.

Ok, tu faci chestia asta de 5 luni..chiar nici un kil in jos??? Nu cred!! Eu cred ca s-a misca tun pic cantarul..dar nu cum ai fi dorit tu. Uneori organismul nostru are nevoie de o perioada ca sa stabileasca ce vrei sa faci cu el..Poate organismului tau ii trebuie o perioada mai lunga sa decida.. Zambesc..nu rad..doar zambesc pentru ca desi suna tare "plastic" ce spun eu aici sa stii ca e foarte adevarat.
Curaj, nu te opri..continua.

Inca ceva, dieta..nu tine o dieta drastica..tine o dieta care sa iti permita sa mananci o prajiturica la o petrecere fara ca acea prajiturica sa nu te duca a douazi la n plus la cantar de 1 kg si o frica de zile mari!! Alege o dieta cat de cat rezonabila..si sportul la fel.baga un ritm, acceptabil. In nici -un caz nu renunta!

Te pup si bine ai venit printre noi!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].