View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 15 mai 2012, 16:34:21
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Jurnal ana maria gindila

Citat:
Anterior postat de ana maria gindila Vezi mesajul
multumesc nikole 89 ,apropo daca poti sa ma ajuti cu un sfat la care eu sunt tare incapatanata de obicei nu mananc deloc paine de nici un fel ,iar acum vreau sa o reintroduc treptat in alimentatie o feliuta doua dimineata ,dar problema e ca eu am o fixatie si anume ca ingrasa painea dar o felie zilnic nu cred dar ce sa fac cu constiinta care ma dispera?

Buna Ana-Maria!

Imi permit sa intervin si eu cu un sfat: painea nu ingrasa daca e de calitate si e combinata corect si nu e multa cantitativ! la fel ca Oana, iti recomand Wasa sau Finn Crisp (cu 16% sau 21% fibre din secara integrala). Cel mai bine sa mananci 2-3 felii de astea dimineata, eventual la pranz o felie. Iar daca vrei sa iti fie constiinta si mai impacata, nu o combina cu grasimi (doar cu gem fara zahar, lactate fara grasimi, albus de ou, eventual peste slab - conform principiilor lui Monti)
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]