View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 20 mai 2012, 14:24:55
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Dieta Beverly Hills ( cea veche)

Buna, Acces!

Ceea ce fit4life voia sa iti spuna (si eu sunt de acord cu ea) nu e ca nu vei gasi pe cineva care sa tina cu tine, ci ca ar fi indicat sa incerci tu un alt tip de dieta.

Ai zis si tu singura ca ai avut reusite si esecuri, dar sa slabesti 20 de kg si sa le pui la loc nu e o reusita, te pune in pericol. Am trecut si eu prin asta. Ti-am mai citit postarile si jurnalul. Te cred ca iti e greu sa gasesti un program si un echilibru, dar asta nu inseamna ca "nu ai nimic de pierdut" daca incerci toate dietele minune de pe planeta. Pentru ca ai ce pierde - sanatatea ta!

Trebuie sa te straduiesti mai tare. Poate ca nu ti-ai gasit inca motivatia. Pentru ca slabitul nu consta in privare. Iti trebuie de toate, de-asta suntem omnivori. Este greu, intr-adevar, sa slabesti cand combini alimente, dar e cel mai sanatos si mai sigur. Pentru ca asa ai sanse mai mari sa te mentii odata ce ajungi la greutatea dorita.

Nu ai de unde sa stii cum o sa te simti daca ajungi la 90 de kg. Sa fii gras este un handicap fizic, dar si psihic! Doar pentru ca ai atins un prag nu inseamna ca complexele si problemele dispar. Din contra, o sa vrei si mai mult de la tine, si o sa fii tentata sa continui intr-un mod distructiv.

Stiu ca pentru tine conteaza cum o sa arati la absolvire, pentru fiecare dintre noi conteaza lucrurile astea, dar gandeste-te ca mai bine nu arati stralucit penru inca o zi decat sa arati si mai rau peste un an, din cauza efectului yoyo provocat de inca o dieta exagerata.

Nu stiu detalii despre imbolnavirea ta, si ce anume te-a facut sa renunti la sport, dar exista forme de sport pentru orice conditie fizica, numar de kg, predispozitie la accidentari etc. Nu zice nimeni sa te apuci de insanity, dar pilates cu siguranta nu iti solicita inima, si poate fi facut la sol, fara sa trebuiasca sa iti sustii toata greutatea corpului, daca nu ai conditia fizica necesara.

Imi pare rau daca te deranjez cu mesajul meu, nu vreau sa sune ca si cum ti-as face morala. E doar o sugestie, pentru binele tau. Tine-ma la curent.

P.S. Ananasul, desi mai scump, se gaseste si natural momentan pe piata. Nu are rost sa mananci din conserva, care e plina de zahar, oricat ai clati-o.
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat