View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 25 mai 2012, 23:32:13
Dali La's Avatar
Dali La Dali La este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 mai 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 170cm, 70kg
Mesaje: 52
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: jurnalul Daliei

Multumesc! Stiu destula teorie si imi asum responsabilitatea greselilor pe care le fac. Daca mi-as exercita mai mult vointa, as fi supermodela. Doar ca... am destule goluri afective ca sa reusesc prea bine cu ne-mancatul de prostioare.

Acum am un moment greu. Mi-e foame. Nu sunt sigura daca e pofta sau foame. Ma rontaie stomacul, deci e oarecum foame. Este interesant sa ma observ pe mine insami. Mi-e foame, am cate ceva de mancare in casa, dar rezist. Scriind aici, citind pe ici si colo.

Ar fi cam penibil sa mananc acum avand in vedere ca mi-am luat cina intre 19.30-20. Si am mancat dorada cu legume la cuptor. Ceea ce suna chiar mai sanatos decat meniul Chicken Grill de la McDonalds de ieri (tot cam pe la aceeasi ora). Sincer, mare parte din legumele la cuptor erau cartofi, dar a fost neasteptat de delicios.

Oricum, in loc sa-mi rad un mar cu zahar si scortisoara sau sa-mi fac un bol de fulgi de ovaz cu lapte, miere si scortisoara (care sunt tentatiile dulci pe care mi le-as putea satisface acum foarte, foarte, foarte rapid), am mancat 14g. de cascaval Dobrogea (mi-am taiat un coltisor) si m-am spalat pe dinti.

Urasc sfatul "cand simti ca ti-e foame, bea un pahar de apa". Nu functioneaza cu adevarat pentru mine. Am baut si apa pentru ca incerc sa ma fortez sa ajung spre miticul "minim 2 litri pe zi" si pentru ca am hotarat ca e cazul sa ma si abtin uneori.

Am cheltuit prea mult pe mine ca sa alunec din nou spre 90 de kile. Sunt prea frumoasa cand scad sub 70 si mai tin minte ca nu eram excesiv de slaba la 60. E cazul sa-mi faca placere sa ma imbrac si sa ma duc la serviciu.

Stiu ca bat campii, dar din pacate trebuie sa ma abtin si de la scris scrisori de dragoste, asa ca activez aici, ca sa nu mananc si sa nu ma gandesc in bratele cui mi-ar placea sa fiu acum.

Cam penibil, stiu. Mi-e foame si sunt multilateral frustrata. Hai sa mai beau un pic de apa. Sigur asa imi trece!
Dali La, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1890 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1373 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1374 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]