View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 05 iul 2012, 20:21:20
nikole89's Avatar
nikole89 nikole89 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 apr 2012
Locaţie: galati, Romania
Vârsta: 35
Dieta: hipocalorica 1200
Date: 155cm, 55kg
Mesaje: 735
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 11 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Anorexia- drumul spre moarte (JURNAL)

Citat:
Anterior postat de andreeagonzalez Vezi mesajul
Eu mananc bine, st sanatoasa si niciodata nu mananc mAI putin de 1500 de kcal pe zi.
Jurnalul e inspirat dintr-o parte din adolescenta mea, care acum e lasata in trecut. Pana la urma toate personele care ajung sa sufere de tulbubari de alimentatie , incep cu o simpla dieta, exact ca si in cazul Anei .. o sa vedeti pe parcul sa lucrurile iau o intorsatura un pic urata.
Nu vreau sa ma cred scriitoare sau nimic de genul asta: tot ceea ce vreau e sa "descriu" factorii care influenteaza si alimenteaza obsesiile legate de propriul corp si consecintele acestora

Dar repet.. Aceasta nu este povestea mea din prezent eu multumesc lui Dumnezeu ca st bine, traiesc si am o viata normala si acum, la randul meu, pot sa ajutt persoanele care intr.adevar am nevoie de ajutor
scumpo! hai cu povestea ca mai facut ciudat de curioasa please! eu te cred ca nu mai vrei sa te imbolnavesti stai linistita!
nikole89, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1422 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 905 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 906 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat