View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 09 aug 2012, 20:32:42
Lempicka's Avatar
Lempicka Lempicka este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 aug 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: personalizata
Date: 164cm, 65.3kg
Mesaje: 35
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Recomandare dieta

Citat:
Anterior postat de DanielaDa Vezi mesajul


Buna si bine ai venit!

Eu nu prea sunt adepta dietelor. Cred ca cel mai eficient si de durata este sa slabesti invatand sa mananci atat cat trebuie si nu mai mult .
Eu am folosit foarte mult functia meniu de pe site. Avand o baza de date foarte bogata in alimente mi-a fost destul de usor sa imi calculez caloriile ingerate zilnic.
In functie de greutate si inaltime tot la meniu iti calculeaza si cat consuma metabolismul bazal. Am incercat mereu sa mananc in limita lui si sa suplimentez consumul de calorii cu sport.
O alta practica sanatoasa mi se pare cea cu 3 mese + 2 gustari. Mancand mai des ajungi de fapt sa mananci mai putin pentru ca nu apuci sa ti se faca foarte foame si apoi sa infuleci necontrolat . Deasemenea, mesele regulate si dese accelereaza si metabolismul (arderea grasimilor).
Nu stiu cum stai cu consumul de bauturi carbogazoase, dulciuri, patiserie, chipsuri, junkfood dar eliminarea lor sigur va da rezultate.
Ziceai ca nu prea faci sport..incearca sa il introduci trep[tat in rutina aproape zilnica. Prin sport se slabeste frumos. Prin diete minune slabe sanse.
Cat despre vergeturi, masajele cu cafea am auzit ca sunt eficiente dar la capitolul asta nu ma prea pricep .

Spor in ceea ce ti-ai propus!

Buna, Daniela !

Multumesc mult pentru sfaturi ! M-am uitat intre timp la " Calculatorul nutritional " si cred ca asa am sa fac, un fel de dieta personalizata , calculand caloriile in fiecare zi.
Bauturi carbogazoase nu mai consum de ceva vreme, mai greu e cu dulciurile..mai ales ca familia mea mananca non-stop asa ceva. Imi este foarte greu sa rezist cand cei de langa mine mananca in fata mea . Eh, asta e..doar nu o sa mor ! Sper doar sa am vointa.
La capitolul sport..asa e, o sa incerc macar sa fac 20 de min pe bicicleta de camera in fiecare zi . ( stiu ca nu e mult..sau nu e suficient..dar macar pentru inceput ..)
Am sa caut si informatii despre masajele cu cafea, multumesc !
Lempicka, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1625 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1108 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat