Subiect: Jurnal Denisa
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 20 aug 2012, 15:21:49
DenisaVolkova's Avatar
DenisaVolkova DenisaVolkova este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 26 aug 2011
Locaţie: Sibiu, Romania
Vârsta: 30
Date: 170cm, 67kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Denisa

Buna Exp :*
Iti multumesc pentru urarea de bun venit!
Ma regasesc printre cuvintele tale...vreau sa depasesc obsesia asta...pun la suflet multe lucruri care mai mult sunt in imaginatia mea, adevaru-i ca acum sunt mai bine dar inainte sa fac ceva pentru a slabi, eram tare preocupata de "ce zice lumea" cred ca situatia asta tine de maturizare...inca sunt mica...si societatea din ziua de azi cere un anumit standard al formei corpului, felului in care o fata trebuie sa arate...mediatizand acum acel standard prin reviste de moda, televizor si internet. Eu sunt una dintre adolescentele care a fost, la inceput, fara sa-mi dau seama,vroiam sa fiu foarte slaba, subconstientul meu "striga" ca trebuie si eu sa arat ca un model fara forme, si vroiam ca hainele sa arate ca pe umeras pe mine....acum sunt mandra ca am forme si le pun in valoare cat mai mai mult posibil, decent desigur
Iti multumesc pentru sfaturi! iti urez si tie aceleasi lucruri
Te pup
__________________
I'm not in this world to live up to anyone else's standards or expectations but my own. I am here to live, to love, to give, to grow, to feel, to explore life, and explore my soul within. My thoughts are my own and I am proud to live in the skin of my very own authentic self. I am proud to be me!

Jurnal Denisa
DenisaVolkova, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2456 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1939 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]