View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 03 sep 2012, 22:44:46
Alexutza2012's Avatar
Alexutza2012 Alexutza2012 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 30 aug 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 158cm, 69kg
Mesaje: 21
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Alexutza2012

Hey, fetelor.Multam mult de tot pentru raspunsurile voastre Inseamna enorm pentru mine.

Ma gandeam zilele astea ce m-a determinat sa ma ingras...am trecut prin enorm de multe evenimente in ultimii 4-5 ani, evenimente care m-au maturizat, care m-au facut sa sufar,dar mi-au adus si bucurii mari, evenimente care au schimbat "profilul" pe care imi doream sa il fi avut la varsta asta. Ma oftica faptul ca sunt o persoana extrem de sociabila, insa kg in plus au devenit un zid, extrem de puternic, intre mine si societatea care ma inconjoara.Si simt ca nu mai sunt eu...Nu, nu va ganditi ca au fost evenimente care se intampla oricui, zi de zi, am avut chiar parte (in special de la inceputul anului pana acum...) de niste situatii la care nu am stiut sa fac fata.

Mi se intampla un lucru ciudat (va rog mult sa imi spuneti daca si voua vi s-a intamplat/ vi se intampla) : cand vreau sa slabesc - sa zicem ca beau numai apa toata ziua, sau incerc sa mananc fructe- parca intru in panica, parca simt ca nu mai simt la fel, parca mi-e frica de schimbare - desi imi doresc o schimbare cu toata fiinta mea.

Simt ca merit mai mult, simt ca merit respect, dragoste si admiratie- nu, nu din partea altora, ci din partea MEA.Insa vointa, unde e...?

Zilele acestea am lasat-o usor cu mancatul seara, insa, ghiciti ce: am ajuns azi mai devreme acasa si m-am infipt direct intr-o sticla de 2,5 L de suc...ce am facut? ma simt extrem de vinovata acum...

Stiti ce ? Imi voi pune un sticker cu zile de cand nu am mai baut suc. O sa radeti de mine, cred Dar poate asa, daca ma tin tare, voi vedea cat a trecut de cand nu am mai baut suc. Da, recunosc, sunt dependenta 100% de sucurile acidulate, oricare ar fi ele, si chestia asta imi aduce exclusiv numai dereglari in organism. Pe langa efectul nociv al sucurilor, mai vine si efectul a ceea ce "combini" cu acel suc. Ce ar fi sucul fara niste biscuiti, sau ciocolata, sau mai stiu eu ce ?

MagiqueMe - hai, hai sa ne mobilizam, hai sa facem o schimbare in noi, in cei din jurul nostru , sa dam un exemplu celor din jur pentru a le deschide si lor ochii. Fi atenta, ma tin de tine, faci la fel?
Alexutza2012, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1607 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1090 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Alexutza2012; 03 sep 2012 at 22:52:45.