View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 02 oct 2012, 09:37:12
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal de "Buna dimineata!". Istoria nu se va mai repeta.

Citat:
Anterior postat de Aeerdna Vezi mesajul
Iti multumesc mult pentru raspuns! Nici nu stii cat ma regasesc in cele spuse de tine. Intr-adevar ma simt stanjenita sa fac sport de fata cu ele.. Mai ales ca ele sunt slabute, arata foarte bine si habar nu au ce inseamna lupta cu kilogramele.
Si cel mai mult ma "enerveaza" e cand imi pun intrebari de genul: "Pai cum sa nu te ingrasi daca mananci chiar si dimineata?"
Mi-as dori sa am si eu ambitia ta si sa inchid ochii la ceea ce fac si spun ele!
Draga mea, sa nu iti pese de ce spun. Sub nicio forma!E alegerea lor, traiesc cum vor!Daca te intelegi bine cu ele, daca sunt comunicative le poti spune ce inseamna alimentatie sanatoasa, etc. Eua sa am procedat. Colegele mele au vazut niste poze cu mine la 84 de kile.Si asa a inceput totul. Le-am spus cum m-am ingrasat si cum am reusit sa slabesc(slabisem mult atunci, acum am mai pus laloc), de ce mananc de 3 ori pe zi, ce inseamna alimentatie sanatoasa, ce inseamna sport, ce inseamna numarat calorii. Una dintre ele ma privea si ma asculta uimita si cu mare interes. Pana intr-o zi cand a decis sa imi ceara programul Turbo Jam ca am convins-o ca e cazul sa isi schimbe stilul de viata.
Niciodata sa nu pleci urechea la ce se spune despre tine, niciodata sa nu fii stanjenita de privirile celor din jur. Ai incredere in tine si in ce faci, pentru ca tie iti va fi bine pana la urma!Fii mandra ca traiesti sanatos si lasa-le in pace.
Ce mi se pare mie absurd e ca iti comenteaza tie,ce problema au ca mananci sau nu dimineata?Ignora-le sau explica-le ca mancand de 3 ori pe zi, inclusiv md-ul, organismul nu e privat de nutrientii de care are nevoie, nu e impins la foame, nu e impins sa manance toate porcariile si are mult mai multa energie!Ai grija de tine!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]