View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 09 oct 2012, 13:56:20
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal numaivreausafiuplinutza - O sa reusesc!!!dar am nevoie de ajutorul vostru

Citat:
Anterior postat de numaivreausafiuplinutza Vezi mesajul
Imi doresc din toata inima sa slabesc..Cum ai spus si tu:imi doresc pentru mine,imi doresc sa ma simt iar bine in pielea mea,sa nu mai fiu suparata cand mananc..Ma simt greoaie,fara energie,fara vlaga,fara chef de viata..Sa stii ca de cand am inceput sa mananc mai sanatos si sa fac si putina miscare,nu stiu daca e efectul placebo sau nu,insa ma simt mai impacata.. am multa incredere in voi si promit ca de azi stilul meu de viata va fi diferit..
As avea o prima intrebare pentru voi..Am mici probleme cu digestia(uneori si constipatie)..Mi-a cumparat bunica acum cativa ani Colonhelp .Il amestecam cu iaurt dar dupa a doua linguritza,maxim vomitam.. Acum o saptamana,doua,citind parerile voastre prin forum am aflat ca semintele de in si taratele de psyllium ar fi foarte bune pentru digestie,insa am avut aceasi reactie in cazul taratelor,iar la un mic search pe google am aflat ca si colonhelp le continea..
Odata cu alimentatia sanatoasa se schimba si tranzitul intestinal sau e nevoie de un mic "supliment"?
Multumesc frumos:*
Ar trebui sa se schimbe si digestia/trnzitul o data ce iti schimbi tu alimentatia. Insa ce vreau eu sa te intreb este daca atunci cand luai ColonHelp beai suficienta apa. Iti pot recomanda taratele psyllium, pui 5 gr intr-un pahar cu apa si bei. De doua ori pe zi.Iar pe langa asta ai grija sa bei 2 l de lichide pe zi, pt a nu avea efect invers.Iti spun sigur ca o sa aiba efect, si eu am avut probleme mari cu constipatia si mi-au fost de mare ajutor taratele psyllium.SI nici nu mi se parea ca au gust aiurea in asa fel incat sa ma faca sa vomit.Mai poti incerca o data
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat