View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 03 feb 2013, 14:48:25
SummerLove's Avatar
SummerLove SummerLove este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 27 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Momentan niciuna
Date: 158cm, 66kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 5
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Slabuta noua la orizont ^_^

Citat:
Anterior postat de elene94 Vezi mesajul
Bine ai venit!
Eu am tinut Dukan strict pana ieri deci te pot ajuta cu sfaturi! Intradevar se slabeste frumos si usor(ticker), eu am renuntat fiindca am dezvoltat o alergie din exces de proteine, nu pentru ca nu as mai fi rezistat. Dar o sa tin un Dukan mai usor. Pentru a evita asta iti recomand sa bei din ce in ce mai multa apa, proportional cu nr de zile de atac tinute. Daca treci de 3 zile, mareste la 3l de lichid zilnic, pt siguranta ta: poate fi si ceai, eu obisnuiesc sa beau foarte mult ceai verde, eviti si constipatia astfel.

In rest succes, e o dieta in care nu trebuie sa pregatesti mese laborioase daca nu vrei, deci e pe placut tau! De obicei eu mancam peste (alternam intre peste de ocean si de apa dulce), iurturi degresate, oua. Si nu, dp meu de vedere nu conteaza nr de mese la dietele proteice, mananca cand ti-e foame si gata, nu te mai stresa.

Bafta!
Pot bea lapte in loc de apa? Recent mi-am dezvoltat o pasiune pentru lapte, daca beau un litru de lapte si 2 de apa ar trebui sa fie ok,nu?
Eu nu prea sunt fana peste, dar din cate observ ar cam trebui sa incep sa il includ in meniul meu. Nici dupa carne nu ma dau tare in vant, doar piept de pui si ficatei, atat mananc
Multumesc de sustinere
SummerLove, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Acest membru apreciaza mesajul lui SummerLove:
elene94 (03 feb 2013)