View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 10 apr 2013, 07:24:52
Lauragirl's Avatar
Lauragirl Lauragirl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 15 sep 2011
Locaţie: buzau, Romania
Dieta: Vegetariana, uneori vegana
Date: 180cm, 65kg
Mesaje: 263
Aprecieri acordate: 72
Am fost apreciat(a) de 89 ori in 75 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mentinere-Lauragirl

Citat:
Anterior postat de Adina14 Vezi mesajul

Unde iti calculezi caloriile de obicei?
Daca pana acum nu ai mai facut programe de genul asta, s.ar putea sa iti fie putin dificil la inceput, dar daca iti place, nu vad de ce nu sa le incerci.E foarte important sa le lasi muschilor din cand in cand cate o zi sa se odihneasca si sa alternezi cat mai mult workout.urile pentru a nu.i obisnui cu acelasi tip de exercitii.
Tie ti.as recomanda mai mult pilates.ul pentru ca desi nu arde foarte multe calorii, iti sculpteaza muschii. Cu cardio poti sa o lasi mai moale la mentinere. De 2, maxim 3 ori cred ca e ok sa faci pe saptamana, dar in rest incearca sa fii cat mai activa si in restul zilei nu doar cand faci sport.
E si normal sa fii confuza in privinta combinatiilor alimentare. Uite, am sa iti dau un exemplu care pe mine m.a lamurit. Poate ai auzit de Mihaela Bilic. Este nutritionist, iar intr.un interviu spune ca painea se poate manca cu orice, chiar si cu proteine de calitate ( piept de pui, spre exemplu) sau alimente mai grase ( gen branza), pe cand Montignac sau alti nutritionisti privesc combinatiile astea mai rau ca junk food.ul.
E posibil ca unele combinatii nepotrivite sa afecteze ritmul in care cineva slabeste si atunci da, merita sa te concentrezi mult si pe acest aspect. Dar cum pentru orice studiu si afirmatii exista pareri pro si contra, cel mai bine e ca tu sa experimentezi si sa decizi ce ti se potriveste.


Maine ar trebui sa mananci ceva mancare Incearca sa adaugi in meniurile tale zilnice legume, proteine si grasimi sanatoase.Stai linistita si nu te pedepsi pentru astfel de momente fiindca in felul asta doar iti provoci mai mult stres!
Te referi la caloriile consumate sau cele ingerate?Pe ambele le calculez aici pe site,doar cand sunt plecata si nu am posibilitatea verific cate am consumat ma mai uit pe eticheta si estimez eu cam cate calorii ar fi...Ma bucur ca mi-ai spus de chestia cu cardio si pilates pentru ca asta era si intentia mea,nu sa mai slabesc ci sa-mi sculptez frumos muschiiLa combinatiile alimentare nu am avut tare multe probleme,adica la pranz deobicei imi faceam un sandwich din paine neagra,ranza slaba de vaca si ceva legume si totul era ok dupa^^Partea dificila e ca nu mai stiu ce mancaruri sa fac pentru ca as vrea sa variez umpic alimentatia,adica sa nu mananc 3 zile la rand acelasi lucru,am citit ca nu e bine pentru organism si ca te-ar ingrasa Nustiu ce sa zic daca e adevarat sau nu,dar cum spuneai si tu cu combinatiile alimentare sunt afirmatii si pro si contra.Inca un lucru sa te mai intreb,tu cam cand faci sport si ce programe iti plac si spui tu ca dau rezultate?
MD:urda+o lingurita stafida+o lingurita dulceata
__________________
Jurnal de mentinere-Laura

Lauragirl, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1795 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1278 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1279 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Lauragirl:
Adina14 (10 apr 2013)