View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 18 mai 2013, 09:44:10
ieucumine's Avatar
ieucumine ieucumine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 32
Dieta: mancat sanatos! fara mancat compulsiv
Date: 173cm, 61kg
Mesaje: 635
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 97 mesaje
Implicit Re: Jurnal glimmer - May the odds be ever in your favor ^.^

Citat:
Anterior postat de glimmer Vezi mesajul
Astazi a trebuit sa merg la scoala sa fac recuperare pentru zilele pe care ni le-au dat liber de Pasti. Uf, asa nu imi place sa ma trezesc devreme in weekend-uri.
Am papat ca deobicei iaurt cu tarate de ovaz dimineata la scoala si acum ma pregatesc sa mananc niste curcan la gratar. Yum-yum!

Primele 2 zile de Dukan m-a durut capul, dar acum totul e bine, mi-a trecut. Am citit ca se intampla asa ca nu m-am alarmat.
Singura mea problema cu dietele (si cu stilul de viata de fapt) e ca nu imi place deloc sa beau apa. Acum beau 1.5 l pe zi, dar nu pentru ca as vrea, ci pentru ca trebuie. E ca si cum organismul meu nu vrea apa! Si asa e mereu, abia vara cand e foarte cald mai intind mana dupa un pahar cu apa. As putea trai cu o cana pe zi, pe bune.. Nu stiu ce e in neregula cu mine. Si chiar daca am avut perioade de cateva luni in care am baut multa apa pe zi ca asa se recomanda, tot nu am ajuns sa simt nevoia ei, o beau in sila..

Buna!
Bine ai venit! Legat de apa, nici eu nu beam mai mult de 500ml pe zi, dar stiam ca nu e ok asa ca mi-am instalat o aplicatie care imi amintea sa beau apa. Ajungeam si la peste 3l pe zi. Acum mi-am setat-o sa nu-mi mai aminteasca, pentru ca m-am obisnuit sa beau apa si mi-e tot timpul sete. Il folosesc doar ca sa notez cata apa am baut . Incearca, poate o sa functioneze si la tine
__________________
Jurnal





I'm not fat! I'm just big-boned!
She turned her can'ts into cans and her dreams into plans.
ieucumine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2127 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1610 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1611 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]