View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 04 iun 2013, 12:47:13
anamary2's Avatar
anamary2 anamary2 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iul 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 171cm, 67kg
Mesaje: 9
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Nu ma pot abtine de la mancare!!! HELPP!!!

Incearca sa mananci o data la 3 maxim 4 ore. (3 mese principale, 2-3 gustari). Mie mereu mi se intampla sa ajung prin bucatarie desi am mancat inainte, atunci cand nu ma hranesc suficient. Dupa masa mai merg in bucatarie si mai ciugulesc una, alta. De aceea, stiu ca pentru a nu se mai intampla acest lucru, mananc alimente sanatoase cat sa ma satur (dar nici sa ma fac cat un balon ) la mesele principale. Eu cred ca daca te vei simti satula, nici nu vei mai avea nevoie sa ciugulesti intre mese...
In momentul in care imi dau seama ca sunt pe punctul sa mananc ceva nesanatos, e clar ca mi s-a facut foame si ma duc sa mananc ori o gustare ori o masa mai bogata, insa nu ceva nesanatos (cum oricine are tendinta sa manance atunci cand ii este foame sau pe motivul ca cina sanatoasa este la ora 18, spre exemplu, si nu la ora 16 cand ti s-a facut foame.)
Sau daca dupa jumatate de ora dupa ce am terminat masa, simt ca trebuie sa mananc, atunci clar nu am mancat indeajuns la masa principala.

De obicei, combin o supa/ciorba cu un alt fel de mancare la masa de pranz. Supa sau ciorba te fac sa nu mai mananci atat de mult la felul 2, dar te si simti satula pana la urmatoarea masa.
anamary2, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
anamary2, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2216 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1442 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat