View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 07 dec 2013, 01:21:30
Extasssy's Avatar
Extasssy Extasssy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 18 mai 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Dieta Hipocalorica 1200-1400 calorii
Date: 162cm, 89.1kg
Mesaje: 2.845
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 20 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Extasssy - La o nouă viață, un nou jurnal

Vreau să încep prin a-mi cere mii de scuze tuturor celor ce mi-au vizitat și/sau scris în vechiul jurnal în timpul în care am fost MIA. Nu am cuvinte adecvate să exprim părerea de rău că am pierdut legătura.

Cât despre re-primirea mea în rândurile voastre nu pot decât să vă mulțumesc din toată inima.
__________________________
Buna Axenya,

În primul rând, bine ai venit prin jurnalul/căsuța mea. Îți mulțumesc pentru urări, sfaturi și încurajări. După atâta timp în care singura încurajare pe care mi-am oferit-o singură a fost: Hai că merge și așa…

Cuvintele tale îmi stârnesc sentimente mai mult decât bine venite. Chiar am nevoie să știu că chiar dacă eu am încetat pentru o perioadă să cred în mine, alții încă o fac. Mulțumesc!

Te mai aștept oricând îți va face plăcere să mă vizitezi.

Numai bine, spor la slăbit și sănătate,

Anca
__________________________
Bună rozica1965,

Bine v-am găsit! Iți mulțumesc pentru urare – chiar am nevoie nebună de baftă și determinare. Determinarea se pare că mi-am găsit-o… bafta să sperăm că nu e foarte departe.

Te mai aștept prin jurnalul/căsuța mea oricând și de oricâte ori îți va face plăcere să mă vizitezi.

Numai bine, spor la slăbit și sănătate,

Anca
__________________________
Bună Anne10,

Bine te-am găsit! Îți mulțumesc pentru primirea călduroasă și buchetul de floricele. După postarea mea de mai devreme destul de tristă și întunecată (cel puțin mie așa îmi pare) parcă se simțea lipsa unei raze de culoare.

Îți mulțumesc de asemenea pentru cuvintele de încurajare. Da, voi ajunge unde îmi doresc, toate și toți, o vom face, pentru că asta ne dorim și pentru că trebuie.

Oricând dorești să mă mai vizitezi, te aștept cu brațele deschise și deosebită plăcere.

Numai bine, spor la slăbit și sănătate,

Anca
__________________________
Bună oanizbani,

În primul rând, bine ai venit prin jurnalul/căsuța mea.

În al doilea rând, adevărate vorbe mai grăiești: da… când ne dorim cu adevărat ceva ambiția e poate cea mai importantă componentă. O cunosc bine, am fost prietene bune pentru aproape 6 luni cu 10 ani în urmă și apoi din nou, mai recent, acum vreo 4 ani. Am pierdut legătura cu ea din păcate. Dar astăzi am aflat iar numărul ei și de data asta nu o să mai scape de mine așa ușor.

E bine că ai un țel precis, o motivație și o finalitate palpabilă la care să visezi până în clipa realizării. Eu nu pot să zic că am așa ceva. Am avut data trecută – îmi doream din tot sufletul să intru în niște blugi din generală. Poate o pot folosi și acum… o să încerc – cine știe, poate va funcționa iar. Mă mai gândesc.

Îți urez să reușești în a slăbi cât îți dorești, în a obține jobul mult dorit, și în tot ce-ți mai propui să realizezi de azi înainte.

Numai bine, spor la slăbit și sănătate,

Anca
__________________
Un șir neîntrerupt de mici acte de voință dau un rezultat mare.
Charles Baudelaire

Extasssy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1866 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1349 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1350 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Extasssy:
oanizbani (07 dec 2013)