View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 22 dec 2013, 09:03:36
Hybrid's Avatar
Hybrid Hybrid este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 mai 2013
Locaţie: Mioveni, Romania
Vârsta: 25
Date: 156cm, 43.2kg
Mesaje: 99
Aprecieri acordate: 119
Am fost apreciat(a) de 38 ori in 32 mesaje
Smile Re: O pofta de necontrolat

Hei! Azi am inceput o noua zi! Am inceput dimineata cu o ombleta, si sper sa nu exagerz in timpul zilei. De azi GATA, ma controlez! Nu mai mananc dulciuri, mi s-a acrit de ele! Multumesc mult pentru sfaturi...aveti mare dreptate, de-abia acum realizez ce tampenii am putut face... Stiu ca va fi greu sa rezist, mai ales acum in pragul sarbatorilor...si azi face mama cozonac...si vine si ziua mea... dar voi rezista! Pentru a ma ambitiona mi-am promis ca imi voi lua un tricou cu Nirvana daca voi fi cuminte timp de o luna! Pana la urma nimic nu e imposibil, nu?
Dupa sarbatori urmeaza sa ma duc la psihiatru (mi-a facut trimitere doctora ce mi-a dat tratamentul cu pastile de hormoni), presupun ca ma va ajuta in privinta asta... Acum o intrebare...voi cum scapati de pofta de mancare?
Hybrid, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1740 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1223 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Hybrid:
rozica1965 (22 dec 2013)