Subiect: Jolye79 - 2014
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 29 ian 2014, 16:54:44
jolye79's Avatar
jolye79 jolye79 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 21 mar 2010
Locaţie: CT, Romania
Vârsta: 44
Dieta: hipocalorica
Date: 163cm, 61.8kg
Mesaje: 2.186
Aprecieri acordate: 98
Am fost apreciat(a) de 530 ori in 366 mesaje
Implicit Re: Jolye79 - 2014

Citat:
Anterior postat de AnDrAdAxl Vezi mesajul


Buna gasit in noua ta casuta si multa ambitie sa ai sa ajungi sa bifezi ambele scopuri!

Am si eu 2 intrebari:
1-Ti se pare ca ajuta L-carnitina? Mie imi provoca o foame de zile mari ,nu imi dadea foarte mare energie si nici arderile nu au fost mai mari...
2-Acidul linoleic conjugat pentru ce il iei?

Eu am uitat sa scriu la mine ca si eu iau suplimente:multivitamine si minerale,calciu cu D3 si urmeaza sa imi iau si omega 3 ca eu cu pestele nu ne intelegem prea bine. Beau si eu cea verde , de fenicul,roibos,ghimbir,etc.
Cand m-am lasat de fumat am baut ceai de urzica si ceai de patrunjel(am citit atunci ca ajuta cel mai mult la eliminarea nicotinei). In decembria 2013 am facut 3 ani de cand nu mai fumez .
Oare de la L-carnitina sa am si eu foamea asta??
Inca nu pot spune clar daca ajuta la slabit, pentru ca nu mi-am organizat cum trebuie alimentatia, insa psihic imi face bine. Energie da, am mai multa si parca si rezistenta la efort.
Acidul ala (CLA) ajuta la eliminarea grasimilor din corp fara sa afecteze masa musculara. Am citit ca in combinatie cu guarana si ceai verde are efecte mai bune. Dar tot numai in conditiile unei alimentatii corecte. Oricum, efectele se vad dupa o perioada mai mare de administrare. L-carnitina iau de pe 6 ianuarie iar CLA de o saptamana, asa ca...mai vorbim.
Ma gandeam ca, intr-un viitor apropiat, sa raman doar cu fierul, L-carnitina si cu CLA, iar ultimele doua numai pana la atingerea greutatii dorite, deci maxim 3 luni. Am tot citit ca nici suplimentele astea luate fara a exista vreo carenta dovedita cu analize nu sunt de bun augur.
Cu fumatul nu am avut probleme, cand am zis ca ma las m-am lasat fara sa stau pe ganduri prea mult si fara sa plang dupa tigari. Marea mea problema e ingrasatul. Asta ma ingrozeste. Si am de gand sa nu mai iau niciun gram in plus.
__________________
Jurnal 2010
Jurnal Jolye79

Jurnal 2014 http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...4-a-12483.html
jolye79, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1434 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui jolye79:
AnDrAdAxl (29 ian 2014)