Adina,eu nu tin monti,sau cel putin deocamdata.Tocmai pt ca imi e greu sa iau pachet la mine.
Da,paste cu legume e ok,am facut si eu odata un sos minunat.O sa incerc sa iti raspund in masura in care sunt sigura de ceea ce iti spun.Daca ai stii un pic de germana ti-as scana o carte de-a lui cu bucate.....ca timp de tradus nu am.De fapt am mai pus vreo 2 retete,uita-te la retete monti.
Pai cumpara orez basmati,sau salbatic,eu am vreo 4 feluri de orez,rosu,salbatic,amestec si basmati.Is naspa toate,dar de nevoie,merge.Oricum mananc foarte rar orez.Ma indoesc insa ca nu gasesti un orez bun in supermarketuri.
Uite,intra la jurnalul meu si vezi ce pap eu,asta incepand de astazi,adica de astazi am facut noi schimari.Nu e tocmai monti,pt ca nu pot manca atat de rar cum zice el,si nu e nici sanatos,parerea mea.dar incerc sa separ alimentele.
Eu dimineata mananc batoane energizante facute dupa o reteta din cartea lui,vezi ca am pus reteta pe forum,si ciocolata neagra.De fapt ciocolata mananc in fiecare zi,si pt ca nu imi place,cum nu imi plac nici batoanele,le mananc dmineata.Ca is mici cantitativ,si au mula valoare energetica
Uite,ce am facut eu weekend-ul asta de papa,si se incadreaza la monti.
Am facut in tigaie o pasta,sos,din pastrama slaba,ceapa,ardei gras,si la urma,dupa ce le-am calit,fara ulei,doar cu putina apa,am pus crema de branza,de genul la philadelphia.
Am luat o bucata mare de cascaval,eu am folosit gouda,si bucata intreaga am pus-o in apa fierbinte.O lasi ceva timp,poti lasa si apa la foc mic vreo 5 minute,dar ai grija de ea.Pe o folie aluminiu am pus cascavalul.Ai grija ca se scurge,scoate-l cu o paleta din oala.Intide-l cu sucitorul,ca si cum ar fi o foaie de prajitura.Apoi intinzi ce ai facut in tigaie,si rulezi,de iti iese o rulada.O strangi bine in folia de aluminiu,si dai la frigider minim 3 ore.E super faina,doar ca a mea nu a iesit prea aspectuoasa,ca nu am lasat destul branza la muiat,si nu s-a intins prea bine.
Eu zic ca e monti rulada mea.