Subiect: Jurnal B. Keto
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 15 mar 2016, 16:25:27
Bertie's Avatar
Bertie Bertie este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Keto
Date: 166cm, 70kg
Mesaje: 124
Aprecieri acordate: 19
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 20 mesaje
Arrow Re: Jurnal B. Keto

PROGRAMUL MEU DE ACTIVITATE FIZICA

Din data de 18 ianuarie 2016 mi-am facut abonament la sala si am fost de cel putin 4 ori pe saptamana. Nu am antrenor personal, asa ca ceea ce fac este strict ceea ce mi se pare mie ok si ma face sa ma simt bine. Totul se desfasoara dupa cum urmeaza:

Incep fiecare zi de antrenament cu o incalzire usoara pe banda (mers rapid 15 min), iar apoi imi incalzesc cu greuati usoare, muschii pe care vreau sa ii lucrez.

LUNI: lucrez partea de sus a corpului (spate, umeri, brate) cu greutati. Fac in jur de 3-4 serii pentru fiecare grupa musculara si tintesc in a marii greutatile in fiecare saptamana sau maxim la 10 zile. Dupa ce termin sesiunea de forta, fac in jur de 20 de min cardio, in general alerg dupa principiul HIIT.

MARTI: e vremea picioarelor (fesieri, cvadriceps si biceps femural). Lucrez si la aparate, dar si la saltea si nu scap din vedere cele 100 de genuflexiuni. Termin ziua tot cu cardio, dar nu alergat.

MIERCURI: idem LUNI
JOI: idem MARTI

VINERI: de obicei imi cam iau liber vinerea, dar daca nu o fac, continui prin a merge foarte mult pe banda la viteze si inclinatii mari si imi lucrez muschii preferati (fesieri, biceps, triceps)

SAMBATA: e ziua in care stau si 2 ore in sala. Fac si foarta si cardio pentru ceea ce stiu ca nu am lucrat destul in timpul saptamanii si in general nu lipseste saritul corzii pentru 10 min (nu pare mult, dar este)

DUMINICA: liber sau exercitii usoare la saltea si la aparate, fara prea mult cardio.
Acest membru apreciaza mesajul lui Bertie:
butterfly30 (15 mar 2016)