Subiect: Jurnal thetis
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 18 apr 2010, 12:59:59
thetis's Avatar
thetis thetis este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Zuidwolde, Olanda
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 164cm, 78.9kg
Mesaje: 123
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal thetis

multumesc mult pentru floricele, urari si incurajari.

Asa cum am promis vin cu vesti , chiar excelente se pare, am slabit mai bine de1,5 kg in saptamna care tocmai a trecut. Mi-am cantarit papcica constiincios ( ei bine nu intotdeauna, am mai si aproximat), am facut sport( 4 miles express walk away the pounds cu leslie sansone) 4 zile ( ar fi trebuit mai mult dar m-a impiedicat o alergie alimentara -- deci saptamna viitoare promit mai mult), am mancat si dulciuri -- voi renunta la dulciuri doar atunci cand vad ca nu mai slabesc deloc deloc, pentru ca altfel nu pot si mai ales nici nu vreau; sunt de parere ca din moment ce avem o singura viata, constrangerile de genul "niciodata, nici macar sa gust" duc la stres si nefericire si cel putin eu nu am nevoie de asa ceva mai ales ca, se pare, organismul meu "intelege" si ma lasa sa slabesc chiar daca nu elimin zaharul din alimentatie iar asta nu este doar ceva ce se inampla acum. Atunci cand am slabit 50 de kg am mancat dulciuri in dieta, bineinteles fara excese dar am mancat.

Deci: astazi cantaresc 76.9 kg ( am inceput cam de la 81 cred - nu stiu sigur pentru ca am avut o problema cu cantarele care insa s-a rezolvat acum)

Masuri:
Bust: 106
Talie: 90
Fund:120) mare fund mai am doamne )
Pulpa: 70 ( aripioarele mi-au mancat viata)


TARGET: Duminica 25 aprilie 76kg

Mai trec prin casuta mai tarziu pentru ca am scris cam mult si nu vreau sa obosesca nici jurnalul nici musafirii Pup mult
thetis, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2256 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1739 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1223 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]