View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 20 apr 2010, 21:35:42
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Smile Re: Prietena mea nu asculta sfaturile nimaniu :( Ea se infometeaza

Citat:
Anterior postat de oana30 Vezi mesajul
Prietena mea are cam cate kilograme am si eu si are 1,75 si ea isi doreste sa manance numai 100 de kcal pe zi (stiu ca e putin ....) e fooooooooooooaaaaaaaaaarrrrrteeeee incapatanata si nu ma asculta atuci cand ii zic ca este imposibil sa manace atat!!!Ea a inceput sa manace atat de putin de cand am fost si eu asa adica mancam putin macar puneam sa fac sport si ardeam cam vreio 300 de kcal si in toatal vine 100 de kcal.......dar ea nu a inteles ca eu am ajuns la 100 de kcal doar arzand inca 300 ( da..da...stiu sunt o proasta ca nu e voie asa de putin dar macar nu sunt atat de proasta ca ea ) iar ea se pune sa manace 100 de kcal .Adica eu iam zis odata ca un mar are 50 de kcal iar ea mia zis ''CE?!!?!? pai ce sa mai mannc atunci numai apa ???????''
Ieri si azi am auzit ca ea se simte atat de rau o doare burta si capul( aceleiasi simtome pe care lam avut si eu pe mn inca ma mai doare putin burtica dar acum fac pauza de regim)si nu am mai vazuto de dua zile ........si doamne.....Jesus.....ea nu stie de chestia aceaia cu > daca mananci putin adika ti o dieta foarte stricta te ingrasi la loc dupa ce te lasi > si ea cat ii de aeriana nu isi da seama de gresala ei si ea cum ar vedea ca gata am slabit si arat bine, se pune din nou pe dulciuri si se lasa si de sport........ooooo doamene
In primul rand cred ca trebuie sa faci ceva sa o ajuti. Faptul ca tu i-ai fost exemplu nu e de nici un ajutor, pt ca si tu mancai extraordinar de putin. Eu nu stiu cum rezistati si cum nu va dati seama ca aruncati la cos lucrul cel mai de pret pe care il aveti: sanatatea. Si va spune asta o persoana bolnava la 24 de ani, fara sa fac absolut nimic sa ma imbolnavesc. Voi parca faceti zilnic o invitatie bolilor sa vina. Daca inca mai ai probleme cu stomacul e bine sa consulti un medic, sa nu ai surprize mai tarziu. Nu ignorati simptomele. Eu asa am facut.
Incearca sa iei legatura cu cineva din familia ei, nu o lasa, un astfel de regim poate avea urmari tragice.
Poate suna exagerat si cu siguranta o sa te supere mesajul meu, dar sunt si alte metode de a slabi. Eu acum slabesc mancand pana ma satur, far sa tin cont de calorii. Se numeste stil de viata sanatos. Voi acum nu faceti decat sa scadeti din masa musculara pt ca organismul o sa acumuleze in comtinuare grasimi din arice aliment posibil, pt el e acum stare de urgenta si o sa reactioneze ca atare. Tu nu erai cu nimic mai sus decat ea daca mancai 400 de kcal pe zi. Oricum, amandoua cred ca ar trebui sa faceti consiliere. Pt ca anorexia e o boala iar ceea ce imi zici tu sunt simptome ale ei.
Vroiam sa mai subliniez ceva, la 1,78 m esti bine ca si greutate, nu ai de ce sa mai scazi. La 17.7 IMC esti subponderala. De ce vrei sa ajungi asa?
Eu una sunt foarte revoltata pe voi toate care sunteti perfect sanatoase, slabe, frumoase si nu realizati cat de mult v-a dat Dumnezeu. Si nu stiti cum sa faceti sa stricati ceea ce aveti. Si e pacat!
Nu stiu ce varsta ai ca nu e scris la status, dar daca esti inca adolescenta, s-ar putea ca mai tarziu sa regreti alegerile facute acum.
Te pup si sper sa fii bine si sa te gandesti de 10 ori inainte sa iei decizii in ceea ce priveste corpul tau.
Felicitari pt ca te-ai tinut de sport, sunt sigura ca asta te-a ajutat enorm in aceasta perioada.
Ai grija de tine si de ea si mai da-ne vesti!
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu cele scrise de mine!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat