View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 27 apr 2010, 09:17:04
deea9's Avatar
deea9 deea9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 apr 2010
Locaţie: Arad, Romania
Date: 163cm, 51.5kg
Mesaje: 261
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Deea9 - inainte,cu optimism

buna dimineata tuturor! multumesc de vizita viata mea e taaaaaaare dezordonata in privinta alimentatiei si a sportului... asa a fost mereu !
nu sunt mari diferente intre consumul dinainte si de dupa
micul meu dejun consta intre o cafea cu lapte si putina miere! gustarea ?! un cappucino sau chiar doua! asezonate cu apa plata si/sau ceai ( verde, sunatoare sau ce mai am pe la birou - asta mi se trage de cand m-am lasat de fumat - inainte nu beam ceai ) pranzul il comand la o firma de catering, alegand ceva light : o salata de cruditati - salata verde,morcov ras,masline-cca5-6 buc, branza - cateva bucatele, rosii,castraveti si cateva chiftelute de pui sau ton-conserva sau sunca-cubulete .... 450 g scrie pe meniu .....sau piept de pui la gratar - inainte il mancam cu garnitura ( cartofi,orez etc) -acum il mananc doar cu salata ! si alte variatiuni pe aceeasi tema ! portia asta o impart in doua ,mancand jumatate pe la 13 , restul pe la 16-16.30 .... apoi ioncerc sa nu mai mananc decat fructe....

probabil aici gresesc... mi se face foame noaptea si mananc un pumn de salatini , biscuiti sau ceva de genu '
sport - a venit timpul frumos, ma mai sui pe role nu reusesc zilnic - incerc in week-end cate 2-3 ore....in restul saptamanii poate o data , de doua ori - cate 1 jumatate de ora sau o ora!
sunt deprimata si de cand m-am lasat de fumat, acum s-a adancit si mai tare
deea9, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1529 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1012 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]