View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 02 mai 2010, 17:07:00
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Smile Re: Nasterea - Cum am nascut...

Citat:
Anterior postat de ianna Vezi mesajul
o sa-l traiesti ! nu mai fii pesimista
Eu nu sunt o persoana pesimista, din contra. Numai ca la mine analizele vorbesc. Si din pacate ele nu imi dau cine stie ce sperante. Si fac tratament de aproape 2 ani. Acum cand aj in tara ma internez din nou sa vad cum mai stau. E bine doar ca de aproape 8 luni nu s-a mai agravat deloc problema mea, a inceput chiar un pic sa se imbunatateasca, dar merge atat de greu. In ritmul asta trebuie sa astept cativa ani sa aj rinichii pe valori normale, dar restul cine stie cand....
Din pacate eu sunt cat de optimista pot, dar nu ma pot minti singura si in nici un caz nu imi pot face planuri. Pt ca daca nu se implinesc raman cu amaraciunea. Si asta nu imi place. Voi gasi eu solutii daca in 5 ani nu apar sperante si pt mine, eventual voi adopta. Poate pana at o sa imi permit mai multe si din pdv financiar. Cine stie?
Eu sper din tot sufletul sa fie bine si sa aj la mentinere (cu boala) cat mai repede.
Celellalte mamici pe unde or fi?
Tare im i place sa ascult povesti de genul, parca imi dau aripi. Te pup Ianna si felicitari tinerei viitoare mamici. Ii doresc sanatate atat ei cat si copilului ei. Si sa dea Djumnezeu sa fie baiat, asa cum isi doreste!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat