Subiect: Jurnalul Diannei
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 17 mai 2010, 20:52:35
Adella's Avatar
Adella Adella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Diannei

Citat:
Anterior postat de Ann Vezi mesajul
Buna! Ma numesc Diana, am 16 ani si sunt din Turda (Jud. Cluj).
Am 160 de cm si 55 de kg. De o jumatate de an sunt la aceasta greutate. Deocamdata ar fi super la ajung la 50 de kg, dar tinta mea finala este 43-45 de kg.

Mi-am pus in gand sa slabesc, dar nu reusesc nicicum. In loc sa mananc un fruct ma duc si imi iau o napolitana. Sunt foarte pofticioasa de felul meu, si ma abtin foarte greu. Am tinut inainte de Pasti o dieta si am putut sa ma abtin de dulciuri si de sucuri timp de trei saptamani. Nu am dat niciun kg jos, deoarece nu am facut sport ( greseala fatala, stiu ).

Cu sportul nu ma impac deloc. Nu mai pot respira in timp ce fug ( doctorul spune ca din cauza polipilor ) si asta m-a descurajat mult, asa ca dupa ce am fugit o saptamana m-am oprit. ... De maine am de gand sa fug cel putin 10 - 20 de minute. Si am inceput sa fac Pilates timp de 30 de minute pe zi. Am incercat si Tae bo dar nu pot tine pasul. >.<

M-am inscris aici pentru a prinde curaj si ambitie, sa ma imprietenesc cu slabutele de pe forum si sa primesc niste sfaturi.

Astept cu drag sfaturile si parerile voastre.
Buna Diana,Ann,
Bine ai venit alaturi de noi
Nu sunt de acord cu telurile tale deloc!!!
Ai doar 16 ani ,corpul e in crestere,ai nevoie de o alimentatie sanatoasa care sa aiba in meniu lactate,carne,fructe,legume ..targetul tau de 43-45 mi se pare anorexie curata..nu fii atat de radicala ,gandeste-te la sanatatea ta,50 de kg e o greutate normala pentru varsta si inaltimea ta..
Uite aici cateva sfaturi care te pot ajuta
Sfaturi, de prin forum, adunate
Daca nu poti alerga ..pilatesul e o buna varianta de a face sport E foarte important sa faci si sport pentru a slabi frumos si uniform
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]